Natillas de nueces

Ref: receta_237

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Individual

Categoría

Ingredientes

  • 150 g de nueces
  • Amazake de arroz integral al gusto
  • 600 ml de bebida de arroz con avellanas
  • 1 cucharada de pasas de Corinto
  • 1 vaina de vainilla
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • Ralladura de naranja o mandarina
  • Arándanos en polvo

Pasos

1. Hervir a fuego medio durante 5 minutos la bebida vegetal, la vaina de vainilla y el sirope.Sacar la vaina y, sin retirar del fuego, incorporar las nueces previamente partidas junto con las pasas y triturar.

2. Dejar enfriar, añadir el amazake y acompañar con ralladura de mandarina o naranja y un poco de arándanos en polvo.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1AMA

Amasar arroz integral

O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...

Outros 6 produtos na mesma categoría: