condimentos macrobióticos

Los condimentos y salsas macrobióticos, además de enriquecer los platos, cumplen una importante función nutricional, siendo utilizados para conseguir una alimentación energéticamente equilibrada.

Read more... Read less

Filtrar por

A Finestra sul Cielo

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....

A Finestra sul Cielo

2 TAMAÑO

Tamari ecolóxico 500 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

2SHOYU

Shoyu ecolóxico 500 ml

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

2 ACIUME

Vinagre Umeboshi 500 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

2ACIRI

Vinagre de arroz 500 ml

O vinagre de arroz é un apetitoso condimento elaborado coa fermentación do arroz durante un ano en cubas de terracota, para convertelo primeiro en alcohol e despois en vinagre. O seu sabor, ao ser menos ácido, máis suave e completo que o vinagre de viño, combina perfectamente con calquera prato de cereais, verduras e algas, destacando o seu sabor sen modificalo. Pode ser usado como o seu...

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

A Finestra sul Cielo

TAMAÑO 3

Tamari BIO 1L

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.

A Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gummi con algas BIO

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....

A Finestra sul Cielo

1 GOMAS

gomitas 150 gr

Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. Ideal para espolvorear cereais e verduras. ...

A Finestra sul Cielo

2 GOMAS

Gomitas BIO 300 gr

Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. En formato de 300 gramos, ideal para espolvorear cereais e verduras. ...

A Finestra sul Cielo

2GOMAL

Gomasio con algas BIO 300 gr

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. En formato de 300 gramos, ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....