A Finestra sul Cielo
3SHOYU
Shoyu BIO 1L
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....
Los condimentos y salsas macrobióticos, además de enriquecer los platos, cumplen una importante función nutricional, siendo utilizados para conseguir una alimentación energéticamente equilibrada.
Read more... Read lessFiltrar por
A Finestra sul Cielo
3SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....
A Finestra sul Cielo
2 TAMAÑO
O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...
A Finestra sul Cielo
2SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...
A Finestra sul Cielo
2 ACIUME
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
A Finestra sul Cielo
2ACIRI
O vinagre de arroz é un apetitoso condimento elaborado coa fermentación do arroz durante un ano en cubas de terracota, para convertelo primeiro en alcohol e despois en vinagre. O seu sabor, ao ser menos ácido, máis suave e completo que o vinagre de viño, combina perfectamente con calquera prato de cereais, verduras e algas, destacando o seu sabor sen modificalo. Pode ser usado como o seu...
A Finestra sul Cielo
1 TALLA
O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
A Finestra sul Cielo
1 ACIUME
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
A Finestra sul Cielo
1ACIRI
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
A Finestra sul Cielo
TAMAÑO 3
O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.
A Finestra sul Cielo
1GOMAL
Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....
A Finestra sul Cielo
1 GOMAS
Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. Ideal para espolvorear cereais e verduras. ...
A Finestra sul Cielo
2 GOMAS
Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. En formato de 300 gramos, ideal para espolvorear cereais e verduras. ...
A Finestra sul Cielo
2GOMAL
Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. En formato de 300 gramos, ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....