Umeboshi

Nuestro umeboshi es producido en Japón siguiendo el método tradicional, de producción ecológica. Esta variedad de ciruela es muy utilizada en Oriente por sus propiedades medicinales.

Read more... Read less

Filtrar por

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1RYU

Ameixas Umeboshi ecolóxicas 100 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante moito tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....

A Finestra sul Cielo

2RYU

Ameixas Umeboshi ryujin ecolóxicas 250 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante un tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....

Máis delgado

SLE09

Espaguetis Edamame sen glute

Descubre a nova pasta de feixón negro de Slendier. Ideal para os amantes da pasta ecolóxica que queren reducir a súa inxestión de carbohidratos e calorías, pero ao mesmo tempo queren gozar do seu prato de pasta favorito. Un formato moi recomendable para a achega de proteínas e fibra. Destaca pola súa rápida cocción de 3-5 minutos. Non deixes de probalo coa túa salsa de tomate e albahaca favorita, con tofu, con pesto... Nunca un prato de verduras foi tan irresistible!