A Finestra sul Cielo
1LIEPA
Levedura para pan e pizza
Levadura para pan e pizza sen emulsionantes....
A levadura é un fungo microscópico que se utiliza para facer que a masa aumente de tamaño e forme unha estrutura suave e esponjosa durante o proceso de fermentación, contribuíndo tamén ao sabor e aroma do pan.
Read more... Read lessDesde hai miles de anos, a levadura forma parte do proceso de elaboración do pan, constituíndo, xunto coa fariña, a auga e o sal, os catro ingredientes básicos deste alimento esencial na dieta mediterránea. O lévedo que se emprega na panadería é un fungo microscópico, chamado Saccharomyces cerevisiae, que se utiliza para facer que a masa aumente de tamaño e forme unha estrutura suave e esponxosa, mediante o proceso de fermentación. Ademais, contribúe ao sabor e aroma do pan, mellorando así as súas propiedades organolépticas. Ofrecémosche levadura ecolóxica sen emulsionantes , perfecta para preparar pan, pizza, filloas ou todo tipo de masas .
Filtrar por
1,00 € - 2,00 €
A Finestra sul Cielo
1LIEPA
Levadura para pan e pizza sen emulsionantes....