3FAINSA25_CAIXA
Caja de 25 unidades de Harina integral de trigo sarraceno saco
Bolsa de 25 kg de fariña de trigo sarraceno ecolóxico procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para repostaría e repostería. Formato pensado para o sector HORECA....
A fariña é un dos ingredientes máis básicos da cociña, xa que a utilizamos tanto para facer masas e sobremesas, como para dar consistencia a determinados pratos. Ofrecémosche diferentes tipos de fariña procedente da agricultura ecolóxica .
Read more... Read lessFiltrar por
3FAINSA25_CAIXA
Bolsa de 25 kg de fariña de trigo sarraceno ecolóxico procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para repostaría e repostería. Formato pensado para o sector HORECA....
Quinoa Real
QR009
A fariña de Quinoa Real é o ingrediente perfecto para preparar bolos, biscoitos ou galletas sen glute....
A Finestra sul Cielo
1POLP
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
A Finestra sul Cielo
1FATAP
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.
A Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Fariña de forza que, grazas ao seu alto contido proteico, serve para facer pasta, pans especiais e doces, cun longo proceso de levitación, como o panettone. Tamén se pode utilizar para reforzar outras fariñas, facendo a masa máis elástica. Está envasado en atmosfera protectora e os ingredientes empregados na súa elaboración proceden da agricultura ecolóxica.
A Finestra sul Cielo
1FAGRTE
Fariña de trigo branco de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protexida. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 CARA
Fariña de garavanzo caracterizada polo seu alto contido en fibra e a súa composición rica en cereais. Ideal para facer calquera receita doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1AMIDO
Almidón de millo procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para espesar pudins, cremas, salsas ou sopas. Tamén se pode usar para facer sobremesas máis lixeiras e suaves...
A Finestra sul Cielo
1ALMITAP
Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.
A Finestra sul Cielo
1FACO
Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....