Pasta

Descubra a auténtica pasta italiana na nosa tenda bio : espaguetes integrais, fusilli, macarróns e lasaña e moito máis.

Read more... Read less

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....

Alce Negro

AN222

Fusilli de espelta

Delicioso fusilli de espelta branca italiana feito a man. Textura áspera e sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN221

penne deletreado

Penne de espelta branca italiana artesanal e ecolóxico, elaborado mediante debuxo en bronce. Esta técnica permite que sexan ásperas e absorban mellor salsas e condimentos....

Alce Negro

AN220

espaguetes de espelta

Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.

Alce Negro

AN207

fideos de trigo duro

Tagliatelle de trigo duro da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. As variedades cultivadas, entre as que se atopan Senatone Capelli, SImeto e Quadrato, están elaboradas seguindo un rigoroso proceso de elaboración que permite obter unha pasta ecolóxica cun sabor único e inconfundible....

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN008

penne de trigo duro

Sabroso, áspero e feito a man. Trátase dos penne de trigo italiano ecolóxico de Alce Nero. Están elaborados con trigo duro cultivado no sur de Italia e son ideais para combinar con verduras ou calquera pesto ou passata da propia marca. Estarán deliciosos!

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...

Máis delgado

SLE05

Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Imaxinas comer auténtico fettuccine con verduras sen apenas calorías? O segredo está no konjac orgánico de Slendier! Unha raíz de orixe xaponesa que se caracteriza polo seu alto contido en fibra e unha baixa aporte enerxético. Esta pasta é a alternativa ideal ao tradicional fettuccine de trigo, menos dixerible e cunha carga calórica moito maior. Apto para veganos e certificados...

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

A Finestra sul Cielo

1SPALAJ

espaguetes de albahaca e allo

Pasta tradicional 100% italiana elaborada con sémola de trigo duro ecolóxico, preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45º). Ideal para combinar con pesto ou calquera outro condimento. ...

A Finestra sul Cielo

1SESPA

espaguetes de centeo enteiros

Espaguetes de centeo integral elaborados con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento....

A Finestra sul Cielo

1SEMAC

Macarróns de trigo integral sobre centeo

Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....

A Finestra sul Cielo

1 FUSIBLE

Fusilli de trigo sarraceno

Fusilli de trigo sarraceno procedente da agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten. ...

A Finestra sul Cielo

1FUPOSPI

fusilli tricolor

Alegre pasta tricolor con tomate e espinacas elaborada exclusivamente con sémola de trigo duro preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45 graos). Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento ou para engadir a ensaladas....

A Finestra sul Cielo

1FAPOSPI

bolboretas tricolores

Alegre pasta tricolor con tomate e espinacas elaborada exclusivamente con sémola de trigo duro preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45 graos). Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento ou para engadir a ensaladas....

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Alce Negro

AN219

Fusilli de espelta integral

O fusilli máis auténtico, elaborado con espelta orgánica cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa ou facer ensaladas de pasta...

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

Prezo básico -10%

Oficina de pasta

ODP004

Linguine con xenxibre e limón

Linguine con xenxibre e limón elaborado con ingredientes 100% orgánicos. O segredo desta pasta está no proceso, inspirada na tradición. Seleccionando a mellor sémola de trigo duro e utilizando un método de elaboración de pasta "bronzo" para conservar mellor o sabor de salsas e condimentos. 100% vegano....

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN012

lasaña de trigo duro

Lasaña de trigo duro Alce Nero elaborada con trigo ecolóxico 100% italiano. Esta lasaña destaca pola súa consistencia máis rugosa e porosa, que absorbe mellor os condimentos e salsas, ofrecendo un sabor máis intenso. É posible cociñalo directamente no forno, sen precociñar, para unha preparación máis rápida. Unha opción que adorará a toda a familia!...

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN001

Espaguetis de trigo integral

Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecolóxico cultivado na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. O seu rigoroso proceso de selección permite obter unha pasta cun sabor único e inconfundible, ideal para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN014

Fusilli tricolor ecolóxico

Os fusilli tricolor de Alce Nero están feitos con trigo duro orgánico cultivado en Italia. A excelente sêmola que se obtén desta variedade de trigo duro despois do peneirado, mestúrase con auga de manancial dos Dolomitas. Os fusilli tricolor de Alce Nero son fonte de fibra e ideais para preparar pratos divertidos para os máis pequenos, podes acompañalos con salsas a base de tomate ou pesto. Delicioso!

Quinoa Real

QR012

Penne de quinoa e arroz ecolóxico 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

Quinoa Real

QR013

Fusilli de arroz e quinoa real 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

A Finestra sul Cielo

1 LEMENTO

Penne de trigo sarraceno ecolóxico

Penne de trigo sarraceno de agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten....

A Finestra sul Cielo

1 PESO

Penne de chícharos verdes

Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...

A Finestra sul Cielo

1 PEIXE

penne de garavanzos

Deliciosos penne de garavanzos de agricultura ecolóxica. Cun alto contido en fibra e proteínas, esta pasta de garavanzos é unha fonte de hidratos de carbono complexos, que libera enerxía de forma constante e duradeira. Unha opción sinxela, saudable e sorprendente para acompañar cunha salsa de froitos secos, un sofrito de verduras ou unha mestura de tofu e algas. Apto para veganos. ...

A Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli con arroz e cúrcuma

Delicioso fusilli de arroz e cúrcuma, elaborado con ingredientes de cultivo ecolóxico. A cúrcuma, ademais de proporcionarlle a cor laranxa e un potente aroma ao fusilli, considérase unha especie con propiedades antiinflamatorias e antioxidantes. O resultado, unha mestura sorprendente e dixestiva, rica en fibra e ideal para preparar ensaladas de pasta ou pratos de pasta picantes. Sen glute e...

A Finestra sul Cielo

1FULERI

Fusilli de lentellas vermellas ecolóxica

Orixinal e saboroso fusilli de lentellas vermellas elaborado con lentellas 100% ecolóxicas. A súa orixinal cor vermella e o seu auténtico sabor a lentellas fan que sexa unha pasta ideal para combinar cun sofrito de verduras, cogomelos e salsa de soia. Alto contido en fibra e alto contido en proteínas. Sen colorantes e apto para veganos. A forma máis orixinal de comer verduras...

Alce Negro

AN013

Arcos de trigo duro ecolóxico

A pasta Alce Nero caracterízase por ser da máxima calidade ecolóxica e polo rigoroso proceso de elaboración que utiliza auga de manancial dos Dolomitas e a técnica tradicional do bronce para crear unha pasta sempre ao punto. Grazas á súa forma, os farfalles/bows de trigo duro Alce Nero tamén son ideais para usar en ensaladas de pasta no verán.

Prezo básico -10%

Alce Negro

AN231

Espaguetis de millo e arroz sen glute

Pasta tradicional italiana sen glute feita con millo e arroz orgánicos cultivados no norte de Italia. Cunha receita especialmente deseñada para conseguir o equilibrio perfecto de sabores entre o millo e o arroz. Estes espaguetis son a alternativa perfecta para combinar con verduras salteadas, pestos ou salsas. ...

Prezo básico -10%

Alce Negro

AN232

Penne de millo e arroz sen glute

Delicioso e saboroso penne sen glute feito con ingredientes orgánicos, cultivado no norte de Italia. Elaborado cunha enxeñosa técnica de elaboración que consegue conservar un sabor e textura semellantes á pasta de trigo duro, pero sen glute. Ideal para combinar con innumerables salsas e condimentos. ...

Prezo básico -10%

Alce Negro

AN234

Fusilli de millo e arroz sen glute

Auténtico fusilli italiano feito con millo e arroz de cultivo ecolóxico. A técnica de corte empregada confire a esta pasta unha superficie rugosa que absorbe mellor calquera tipo de salsa, sen perder a súa textura e consistencia. A alternativa sen glute perfecta para combinar con pestos, salsas ou engadir a ensaladas. ...

Máis delgado

SLE08

Espaguetes de soia negra sen glute

Gustaríache probar algo orixinal? Non te quedes sen descubrir a última novidade de Slendier, a pasta Edamame ecolóxica sen glute. Unha gran alternativa para consumir un pouco máis de leguminosas dunha forma divertida. Esta pasta ten un contido de proteína e fibra moito maior que a pasta de trigo tradicional. A toda a familia encantaralle e en 5 minutos terás lista unha pasta chea de sabor.

Máis delgado

SLE09

Espaguetis Edamame sen glute

Descubre a nova pasta de feixón negro de Slendier. Ideal para os amantes da pasta ecolóxica que queren reducir a súa inxestión de carbohidratos e calorías, pero ao mesmo tempo queren gozar do seu prato de pasta favorito. Un formato moi recomendable para a achega de proteínas e fibra. Destaca pola súa rápida cocción de 3-5 minutos. Non deixes de probalo coa túa salsa de tomate e albahaca favorita, con tofu, con pesto... Nunca un prato de verduras foi tan irresistible!