Complementos alimentarios

Complementa tu alimentación y mejora tu salud con nuestra gama de complementos alimenticios totalmente naturales, como suplementos Solgar, vitamina B-12, superalimentos en polvo y miel de manuka.

Read more... Read less

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH005

Mel de Manuka 50 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 50g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH007

Mel de Manuka 500 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH008

Miel de Manuka 250 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH009

Mel de Manuka 500 g (MGO 400+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 400+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH011

Mel de Manuka 500 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 500g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH006

Mel de Manuka 250 g (MGO 250+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 250+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

ManukaSaúde

MH012

Doces con mel de Manuka e groselha negra (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Celandia co sabor afroitado fresco da groselha negra e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido natural de metilglioxal (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH013

Doces con mel de Manuka e limón (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda co sabor natural fresco do limón e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH014

Doces con mel de Manuka e propóleo (MGO 400+)

Estes doces suaves combinan a bondade do mel premium de Manuka de Nova Zelanda, o poder protector natural do propóleo e un extra adicional de vitamina C. Feito con mel de Manuka MGO ™ 400 + mel de alta calidade, certificado polo seu contido en metilglioxal natural (400 mg/ kg). Este composto é o que fai que o mel de Manuka sexa tan especial, puro e cheo de propiedades. Con ingredientes 100% naturais, sen cores nin sabores artificiais.

ManukaSaúde

MH010

Mel de Manuka 250 g (MGO 550+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

A Finestra sul Cielo

1SANPA

Pastillas Ume-San de umeboshi

Comprimidos de Umeboshi indicados para a falta de apetito, diarrea, estreñimiento, intoxicación, náuseas, arrefriados, gripe ou dixestión pesada. Cun sabor delicado e un novo envase máis cómodo....

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

Prezo básico -10%

Solgar

SOL037

Solgar 7. Soporte e confort conxunto. Caps. Vexetais 30 - OSOS E ARTIC.

• Formulación galardoada para o confort das articulacións • Sete ingredientes avanzados para axudar a manter a flexibilidade e a mobilidade. • Funcionamento e resistencia de ósos, músculos e articulacións • Contribúe á protección das células do dano oxidativo