pasta hipocalórica

Mesturando a fariña de konjac con auga fai unha pasta hipocalórica, unha alternativa dietética á pasta tradicional xa que é sen glute, baixa en graxa e rica en fibra.

Read more... Read less

Filtrar por

Máis delgado

SLE01

Pasta Konjac Espaguetis BIO

Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...

Máis delgado

SLE02

Pasta de arroz konjac

Sorprendente e lixeiro arroz Slendier preparado con konjac ecolóxico, unha antiga verdura de orixe xaponesa que se utilizou durante miles de anos como acompañamento dos pratos principais. O segredo deste produto é o seu baixo contido calórico e alto contido en fibra, o que o converte nunha alternativa ideal ao arroz tradicional. Nunca antes comer arroz foi tan doado! Certificado...

Máis delgado

SLE03

Pasta de fideos Konjac

Fideos feitos con konjac orgánico. Esta raíz, orixinaria do país xaponés, destaca polo seu baixo aporte calórico e o seu alto contido en fibra. Ademais, non contén glute e é apto para veganos. Prepara unha cea oriental con fideos Konjac e unha salsa de crema de coco e legumes... E sorprenderás a toda a familia! ...

Máis delgado

SLE05

Pasta Fettuccine Konjac ecolóxica

Imaxinas comer auténtico fettuccine con verduras sen apenas calorías? O segredo está no konjac orgánico de Slendier! Unha raíz de orixe xaponesa que se caracteriza polo seu alto contido en fibra e unha baixa aporte enerxético. Esta pasta é a alternativa ideal ao tradicional fettuccine de trigo, menos dixerible e cunha carga calórica moito maior. Apto para veganos e certificados...

Máis delgado

SLE06

Pasta konjac de pelo de anxo

Orixinal e deliciosa pasta de cabelo de anxo Slendier feita con konjac orgánico. Este vexetal de orixe xaponesa utilizouse durante miles de anos como acompañamento das principais comidas dos xaponeses debido ao seu baixo contido calórico. Un prato lixeiro e rápido de preparar, ideal para mesturar cun caldo de verduras de tempada. Ademais, está certificado sen glute e é apto para...

Prezo básico -10%

Máis delgado

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...