pasta sen glute

Pasta sen glute apta para celíacos elaborada a partir de cereais e leguminosas naturalmente privadas de glute, procedentes da agricultura ecolóxica.

Read more... Read less

A Finestra sul Cielo

1 FUSIBLE

Fusilli de trigo sarraceno

Fusilli de trigo sarraceno procedente da agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten. ...

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR012

Penne de quinoa e arroz ecolóxico 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

Prezo base -15%

Quinoa Real

QR013

Fusilli de arroz e quinoa real 100% libre de plástico

Descobre a pasta sen glute da máis alta calidade feita con ingredientes 100% orgánicos. Cunha textura "al dente" excepcional, crea auténticos pratos de pasta aptos para celíacos. Agora en envases sen plástico, para ser totalmente reciclado no envase de cartón.

A Finestra sul Cielo

1 LEMENTO

Penne de trigo sarraceno ecolóxico

Penne de trigo sarraceno de agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten....

A Finestra sul Cielo

1 PESO

Penne de chícharos verdes

Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...

A Finestra sul Cielo

1 PEIXE

penne de garavanzos

Deliciosos penne de garavanzos de agricultura ecolóxica. Cun alto contido en fibra e proteínas, esta pasta de garavanzos é unha fonte de hidratos de carbono complexos, que libera enerxía de forma constante e duradeira. Unha opción sinxela, saudable e sorprendente para acompañar cunha salsa de froitos secos, un sofrito de verduras ou unha mestura de tofu e algas. Apto para veganos. ...

A Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli con arroz e cúrcuma

Delicioso fusilli de arroz e cúrcuma, elaborado con ingredientes de cultivo ecolóxico. A cúrcuma, ademais de proporcionarlle a cor laranxa e un potente aroma ao fusilli, considérase unha especie con propiedades antiinflamatorias e antioxidantes. O resultado, unha mestura sorprendente e dixestiva, rica en fibra e ideal para preparar ensaladas de pasta ou pratos de pasta picantes. Sen glute e...

A Finestra sul Cielo

1FULERI

Fusilli de lentellas vermellas ecolóxica

Orixinal e saboroso fusilli de lentellas vermellas elaborado con lentellas 100% ecolóxicas. A súa orixinal cor vermella e o seu auténtico sabor a lentellas fan que sexa unha pasta ideal para combinar cun sofrito de verduras, cogomelos e salsa de soia. Alto contido en fibra e alto contido en proteínas. Sen colorantes e apto para veganos. A forma máis orixinal de comer verduras...

Alce Negro

AN231

Espaguetis de millo e arroz sen glute

Pasta tradicional italiana sen glute feita con millo e arroz orgánicos cultivados no norte de Italia. Cunha receita especialmente deseñada para conseguir o equilibrio perfecto de sabores entre o millo e o arroz. Estes espaguetis son a alternativa perfecta para combinar con verduras salteadas, pestos ou salsas. ...

Alce Negro

AN232

Penne de millo e arroz sen glute

Delicioso e saboroso penne sen glute feito con ingredientes orgánicos, cultivado no norte de Italia. Elaborado cunha enxeñosa técnica de elaboración que consegue conservar un sabor e textura semellantes á pasta de trigo duro, pero sen glute. Ideal para combinar con innumerables salsas e condimentos. ...

Alce Negro

AN234

Fusilli de millo e arroz sen glute

Auténtico fusilli italiano feito con millo e arroz de cultivo ecolóxico. A técnica de corte empregada confire a esta pasta unha superficie rugosa que absorbe mellor calquera tipo de salsa, sen perder a súa textura e consistencia. A alternativa sen glute perfecta para combinar con pestos, salsas ou engadir a ensaladas. ...

Máis delgado

SLE08

Espaguetes de soia negra sen glute

Gustaríache probar algo orixinal? Non te quedes sen descubrir a última novidade de Slendier, a pasta Edamame ecolóxica sen glute. Unha gran alternativa para consumir un pouco máis de leguminosas dunha forma divertida. Esta pasta ten un contido de proteína e fibra moito maior que a pasta de trigo tradicional. A toda a familia encantaralle e en 5 minutos terás lista unha pasta chea de sabor.

Máis delgado

SLE09

Espaguetis Edamame sen glute

Descubre a nova pasta de feixón negro de Slendier. Ideal para os amantes da pasta ecolóxica que queren reducir a súa inxestión de carbohidratos e calorías, pero ao mesmo tempo queren gozar do seu prato de pasta favorito. Un formato moi recomendable para a achega de proteínas e fibra. Destaca pola súa rápida cocción de 3-5 minutos. Non deixes de probalo coa túa salsa de tomate e albahaca favorita, con tofu, con pesto... Nunca un prato de verduras foi tan irresistible!