macrobiótica

Experimenta con todos os nosos produtos macrobióticos , perfectos para preparar receitas de orixe xaponesa que nutren o teu corpo e a túa mente. Algas, amazake, miso sen pasteurizar, umeboshi... Proba auténticos ingredientes tradicionais xaponeses de gran calidade.

Read more... Read less

A Finestra sul Cielo

1 PARTIDO

Té Matcha orgánico 100% libre de plástico

Té xaponés tradicional e selecto usado na cerimonia do té xaponés así como para cociñar varias sobremesas, bebidas ou pratos. Caracterízase por ser un té verde en po cunha combinación de sabor doce e un leve toque amargo. As plantas coas que se elabora son cultivadas á sombra e as follas cóllense a man, polo que ten moitos máis aminoácidos que o té verde convencional...

A Finestra sul Cielo

1 NORTE

Alga nori tostada para sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

A Finestra sul Cielo

1HOK

Azuki Hokkaido en envase compostable

Grazas ao solo volcánico fértil de Hokkaido, os feixóns azuki desta zona de Xapón teñen un sabor máis doce, suave e salgado. Son unha das leguminosas máis dixestivas que existen e caracterízanse por un alto valor nutricional. Pódense combinar con calquera outra leguminosa, cereal ou vexetal ou condimentarse con aceite de oliva, salsa de soia ou Gomasio. Tamén son perfectos como...

A Finestra sul Cielo

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....

A Finestra sul Cielo

3KUKI

Té Kukicha tostado 1 kg

Té verde torrado de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde a familia Nagata cultiva, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que serven para facer o seu excelente té Kukicha....

A Finestra sul Cielo

2 TAMAÑO

Tamari ecolóxico 500 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

2SHOYU

Shoyu ecolóxico 500 ml

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas...

A Finestra sul Cielo

2 ACIUME

Vinagre Umeboshi 500 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

2ACIRI

Vinagre de arroz 500 ml

O vinagre de arroz é un apetitoso condimento elaborado coa fermentación do arroz durante un ano en cubas de terracota, para convertelo primeiro en alcohol e despois en vinagre. O seu sabor, ao ser menos ácido, máis suave e completo que o vinagre de viño, combina perfectamente con calquera prato de cereais, verduras e algas, destacando o seu sabor sen modificalo. Pode ser usado como o seu...

A Finestra sul Cielo

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde a familia Nagata cultiva, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que serven para facer o seu excelente té Kukicha....

A Finestra sul Cielo

1 TALLA

Tamari ecolóxico 250 ml

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...

A Finestra sul Cielo

1SUKO

Surikogi

Mazo de madeira usado con suribachi para moer e esmagar sementes....

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

A Finestra sul Cielo

1SHIRO

Shiro Miso

Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.

A Finestra sul Cielo

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Precio base -50%

A Finestra sul Cielo

1NIGA

Nigari (preparado para tofu)

Nigari é o líquido que resulta na extracción de sal de cociña da auga do mar. Este nigari prepárase seguindo o método tradicional, deixándoo secar ao sol. Non contén impurezas nin contaminantes químicos. Rico en oligoelementos, é o mellor callo para a preparación de tofu....

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

A Finestra sul Cielo

1 DE MARZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

O mugi miso, ou miso de cebada, contén unha alta proporción de cebada. A cocción ao vapor da soia e a maduración da soia, sales e cereais durante aproximadamente un ano, realizada en grandes cubas de cedro, confire a este alimento un sabor inconfundible e delicado. Miso ideal para a preparación de sopas, salsas e condimentos diversos.

A Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

A Finestra sul Cielo

1 KUKI

Té Kukicha orgánico 100% libre de plástico

Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde se cultivan, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que se utilizan para elaborar o seu excelente té Kukicha....

A Finestra sul Cielo

1 COMBÚ

Alga Kombu BIO deshidratada

A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.

A Finestra sul Cielo

1BARDO

bardana orgánica

Cultivada durante séculos polos agricultores xaponeses, a raíz de bardana é unha das máis utilizadas en Xapón. Elabórase seguindo o método tradicional de conservación: a raíz córtase en tiras finas e despois sécase ao sol....

A Finestra sul Cielo

1ARA

Alga Arame-ise 100% compostable

Alga arame de cor negra e sabor delicado. Para engadir a ensaladas e pratos de verduras ou usar como condimento. O uso recomendado por persoa é de 1 gramo ao día, equivalente a 1 pitada de alga cocida, 4 veces á semana, envases 100% compostables...

A Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Amasar de avea

O amasake de avea é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma a avea nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O...

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...

A Finestra sul Cielo

1AMA

Amasar arroz integral

O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

A Finestra sul Cielo

1MIGAR

Miso de garavanzos ecolóxico sen pasteurizar

Descubre o novo miso de garavanzos de Finestra sul Cielo. Un miso sen soia e sen pasteurizar, elaborado cun 47% de garavanzos ecolóxicos, arroz fermentado e sal mariño. Elabórase seguindo métodos tradicionais xaponeses e fermenta durante 2-3 meses, dándolle un sabor rico e suave que combina o sabor doce dos garavanzos co sabor umami do miso tradicional. Moi versátil na cociña, permite preparar unha rica sopa de miso, guisos de vexetais, utilizalo como aderezo ou mesmo darlle un toque salgado a unha deliciosa tosta de miso de tahini, aguacate e garavanzos.

A Finestra sul Cielo

TAMAÑO 3

Tamari BIO 1L

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.

A Finestra sul Cielo

1RYU

Ameixas Umeboshi ecolóxicas 100 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante moito tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....

A Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (fideos de arroz)

Tradicionais espaguetis de arroz oriental. Lixeiros e saborosos, parécense aos fideos chineses pero están feitos co coidado da calidade xaponesa. Son deliciosas con calquera condimento, en ensaladas e caldo ou estilo "oriental": salteadas nunha tixola cun pouco de aceite, verduras de tempada, tofu ou seitán...

A Finestra sul Cielo

1 LOTUS

raíz de loto en po

A raíz da flor de loto é, sen dúbida, un dos alimentos "medicinais" moi comúns na macrobiótica. En po, mestura unha cucharadita de café nunha infusión e as súas propiedades poden axudar a combater o exceso de moco, calmar a tose seca e fortalecer o sistema inmunitario....

A Finestra sul Cielo

2RYU

Ameixas Umeboshi ryujin ecolóxicas 250 gr

O noso umeboshi prodúcese en Xapón seguindo o método tradicional. A ameixa da variedade ume recóllese sen madurar e gárdase en sal e follas de shiso durante un tempo. Son as follas de shiso as que dan ao alimento a súa característica cor vermella. Ideal para cociñar con verduras e cereais....

A Finestra sul Cielo

1SANPA

Pastillas Ume-San de umeboshi

Comprimidos de Umeboshi indicados para a falta de apetito, diarrea, estreñimiento, intoxicación, náuseas, arrefriados, gripe ou dixestión pesada. Cun sabor delicado e un novo envase máis cómodo....

Máis delgado

SLE09

Espaguetis Edamame sen glute

Descubre a nova pasta de feixón negro de Slendier. Ideal para os amantes da pasta ecolóxica que queren reducir a súa inxestión de carbohidratos e calorías, pero ao mesmo tempo queren gozar do seu prato de pasta favorito. Un formato moi recomendable para a achega de proteínas e fibra. Destaca pola súa rápida cocción de 3-5 minutos. Non deixes de probalo coa túa salsa de tomate e albahaca favorita, con tofu, con pesto... Nunca un prato de verduras foi tan irresistible!

Voelkel

VK006

Zume de remolacha lactofermentado BIO

Para este zume de remolacha vermella lactofermentada só se utilizan materias primas Demeter, procedentes da agricultura biodinámica. Os tubérculos de remolacha vermella, naturalmente aromáticos, son sometidos a un proceso de prensado para conservar todos os seus nutrientes, antes de combinalos con ácido láctico, realizando todo o proceso sen engadir sal. O proceso de lactofermentación...

A Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gummi con algas BIO

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....

A Finestra sul Cielo

1 GOMAS

gomitas 150 gr

Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. Ideal para espolvorear cereais e verduras. ...

A Finestra sul Cielo

2 GOMAS

Gomitas BIO 300 gr

Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. En formato de 300 gramos, ideal para espolvorear cereais e verduras. ...

A Finestra sul Cielo

2GOMAL

Gomasio con algas BIO 300 gr

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. En formato de 300 gramos, ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....