pasta de trigo

Te ofrecemos diferentes variedades de pasta de trigo ideales para acompañar ensaladas, sopas o combinar con la salsa que más te guste, todas elaboradas con ingredientes procedentes de agricultura ecológica.

Read more... Read less

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

Alce Negro

AN207

fideos de trigo duro

Tagliatelle de trigo duro da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. As variedades cultivadas, entre as que se atopan Senatone Capelli, SImeto e Quadrato, están elaboradas seguindo un rigoroso proceso de elaboración que permite obter unha pasta ecolóxica cun sabor único e inconfundible....

Alce Negro

AN011

tiburóns de trigo duro

Tiburóns de trigo duro italianos criados na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. 100% ecolóxico e cun sabor único e inconfundible, típico da máis auténtica pasta italiana. Ideal para engadir a caldos de verduras....

Alce Negro

AN010

fusilli de trigo duro

Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....

Alce Negro

AN008

penne de trigo duro

Sabroso, áspero e feito a man. Trátase dos penne de trigo italiano ecolóxico de Alce Nero. Están elaborados con trigo duro cultivado no sur de Italia e son ideais para combinar con verduras ou calquera pesto ou passata da propia marca. Estarán deliciosos!

Alce Negro

AN007

espaguetis de trigo duro

Pasta tradicional italiana elaborada con trigo italiano procedente da agricultura ecolóxica. Cun sabor auténtico e inconfundible, é ideal para combinar con verduras sen salsas ou con salsa de tomate, pesto ou calquera outro...

Alce Negro

AN005

Fusilli de trigo duro integral

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecolóxico da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas....

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Alce Negro

AN001

Espaguetis de trigo integral

Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecolóxico cultivado na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. O seu rigoroso proceso de selección permite obter unha pasta cun sabor único e inconfundible, ideal para combinar con calquera tipo de salsa....

A Finestra sul Cielo

1SPALAJ

espaguetes de albahaca e allo

Pasta tradicional 100% italiana elaborada con sémola de trigo duro ecolóxico, preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45º). Ideal para combinar con pesto ou calquera outro condimento. ...

Prezo básico -10%

Oficina de pasta

ODP004

Linguine con xenxibre e limón

Linguine con xenxibre e limón elaborado con ingredientes 100% orgánicos. O segredo desta pasta está no proceso, inspirada na tradición. Seleccionando a mellor sémola de trigo duro e utilizando un método de elaboración de pasta "bronzo" para conservar mellor o sabor de salsas e condimentos. 100% vegano....

Alce Negro

AN012

lasaña de trigo duro

Lasaña de trigo duro Alce Nero elaborada con trigo ecolóxico 100% italiano. Esta lasaña destaca pola súa consistencia máis rugosa e porosa, que absorbe mellor os condimentos e salsas, ofrecendo un sabor máis intenso. É posible cociñalo directamente no forno, sen precociñar, para unha preparación máis rápida. Unha opción que adorará a toda a familia!...

Alce Negro

AN013

Arcos de trigo duro ecolóxico

A pasta Alce Nero caracterízase por ser da máxima calidade ecolóxica e polo rigoroso proceso de elaboración que utiliza auga de manancial dos Dolomitas e a técnica tradicional do bronce para crear unha pasta sempre ao punto. Grazas á súa forma, os farfalles/bows de trigo duro Alce Nero tamén son ideais para usar en ensaladas de pasta no verán.

Alce Negro

AN014

Fusilli tricolor ecolóxico

Os fusilli tricolor de Alce Nero están feitos con trigo duro orgánico cultivado en Italia. A excelente sêmola que se obtén desta variedade de trigo duro despois do peneirado, mestúrase con auga de manancial dos Dolomitas. Os fusilli tricolor de Alce Nero son fonte de fibra e ideais para preparar pratos divertidos para os máis pequenos, podes acompañalos con salsas a base de tomate ou pesto. Delicioso!