Pimienta Negra Grano Artemis bio 40g (cja 6 uds)

Ref: HM080
Cantidad: 40 g
2,85 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Artemis

Certificado por:

ORGÁNICA
borde_favorito gardar para máis tarde
kcal
kJ
graxas
Das cales saturas
hidratos de carbono
dos cales azucres
Fibra dietética
proteína
Sal
Outros 6 produtos na mesma categoría:
Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Frullà

NN024

Baby Frullà puré de manzana y fresa 100gr

Puré de manzana y fresa procedentes de cultivo ecológico sin conservantes, aditivos ni azúcar añadido. Presentado en un práctico envase con cierre para disfrutar en cualquier momento del día. ¡Ideal como merienda o desayuno para los más pequeños!

Alce Negro

AN217

Espaguetis de espelta integral

Espaguetes elaborados exclusivamente con espelta enteira italiana cultivada nas rexións da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. Destaca polas súas características nutricionais e o seu alto contido en fibra. Para combinar con calquera tipo de salsa....

A Finestra sul Cielo

1CREMCAO

Crema vegana ecolóxica de abelás e cacao

Unha crema de abelás con abelás de verdade? Descobre a nova crema de cacao de La Finestra sul Cielo, elaborada cun 60% de abelás ecolóxicas, azucre de néctar de flores de coco e cacao puro en po. Unha delicia para o padal, sen restos de leite e 100% ecolóxico. A mellor opción para untar os domingos filloas, bocadillos de media tarde ou para preparar as máis deliciosas sobremesas. Cremosa coma ningunha e sen nada que ocultar. Botella de vidro.

Xerminal

GM015

Galletas de avea sen glute con cacao

Galletas de avea sen glute con cacao elaboradas con ingredientes procedentes de agricultura ecológica. A formulación con fariña de avea enteira dános un sabor tostado e crocante que combina de forma excepcional coa dozura do cacao. Ricos en fibra, son ideais para combinar con calquera tipo de bebida vexetal para o almorzo ou a merenda.

A Finestra sul Cielo

TAMAÑO 3

Tamari BIO 1L

O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas.

Tamén che pode interesar