Fariña de améndoa BIO - 100% compostable
Harina de almendra procedente de cultivo ecológico, elaborada a partir de la trituración de frutos secos repelados. Ideal para preparar recetas tanto dulces como saladas. En envase sin plástico, 100% compostable.
Harina de almendra*.
Puede contener trazas de gluten, altramuces y frutos de cáscara.
Conservar en un lugar fresco y seco alejado de la luz.
kcal. | 668 |
---|---|
kJ. | 2766 |
hidratos de carbono | 20 |
dos cales azucres | 3,89 |
proteína | 20 |
Graxas: | 54 |
dos que satura | 4,90 |
Fibra dietética | 11 |
Sal | 0 |
Máis delgado
SLE01
Pasta Konjac Espaguetis BIO
Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...
A Finestra sul Cielo
1FREBERI
Bebida de arroz sen glute
Exquisita bebida de arroz 100% vexetal sen glute elaborada con arroz italiano de alta calidade. Sen azucres engadidos. O sabor doce procede da transformación enzimática do arroz. Elaborado con auga de manancial e caracterizado por un sabor suave e delicado. Ideal como alternativa ao leite para o almorzo ou a merenda. Perfecto tamén na elaboración de purés, cremas e sobremesas de todo tipo.
A Finestra sul Cielo
1PUPES
Puré de manzana y melocotón BIO
Puré de manzana y melocotón elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad....
O Muesli Up
MUP001
Copos de avea grosa Sen Gluten 100% compostables
Copos de avea ecolóxicos espesos certificados sen glute e cun alto contido en fibra. O ingrediente ideal para un almorzo completo, nutritivo e sen glute. Combínao coa bebida vexetal que máis che guste ou utilízao como base para galletas sen glute. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!
A Finestra sul Cielo
1 CARA
Fariña de garavanzos
Fariña de garavanzo caracterizada polo seu alto contido en fibra e a súa composición rica en cereais. Ideal para facer calquera receita doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAGRIN
Fariña integral o clima
Fariña de trigo integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAINRI
fariña de arroz integral
Fariña de arroz integral elaborada en atmosfera protexida para garantir a súa conservación. Procedente da agricultura ecolóxica, é ideal para elaborar calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FAINSA
Fariña de trigo sarraceno integral
Fariña de trigo sarraceno integral de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 FAISE
fariña de centeo enteira
Fariña de centeo integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 FAINV
Avena integral
Avea integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Rico en cereais e fibra. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1FARTOBA
Fariña de forza BIO
Fariña de forza que, grazas ao seu alto contido proteico, serve para facer pasta, pans especiais e doces, cun longo proceso de levitación, como o panettone. Tamén se pode utilizar para reforzar outras fariñas, facendo a masa máis elástica. Está envasado en atmosfera protectora e os ingredientes empregados na súa elaboración proceden da agricultura ecolóxica.
A Finestra sul Cielo
1FATAP
fariña de tapioca
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.