A Finestra sul Cielo
1SUKO
Surikogi
Mazo de madeira usado con suribachi para moer e esmagar sementes....
Esterilla hecha de bambú, ideal para preparar sushi.
A Finestra sul Cielo
1SUKO
Mazo de madeira usado con suribachi para moer e esmagar sementes....
A Finestra sul Cielo
1 CREMAS
Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...
Voelkel
VK003
Zume refrescante elaborado con mazás ecolóxicas maduradas ao sol, procedentes da agricultura biodinámica e certificadas co selo Demeter ¡Un delicioso acompañamento para a hora do día! Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional....
vivan
VI017
Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.
BioFeliz
BHP118
Bálsamo elaborado con aceite de cáñamo ecolóxico, aceite de xirasol e améndoas, aceite de oliva insaponificable, cera de xirasol e vitamina E. Ten un aroma delicado con toques orientais e está formulado con ingredientes 100% naturais que aportan suavidade ao teu corpo. Certificado natural.
A Finestra sul Cielo
2 TAMAÑO
O tamari preparado con soia e sal, é un produto denso, rico e saboroso. Elaborado seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira), é ideal para enriquecer e aromatizar receitas a base de cereais, legumes, verduras, algas, arroz, pasta ou ensaladas...
Voelkel
VK002
Unha coidada selección das mellores froitas como uvas vermellas, amorodos, amoras e amoras, mesturadas con mazás aromáticas, combínanse para crear este delicioso zume multifroita. Todos os ingredientes utilizados están libres de organismos modificados xeneticamente e proceden da agricultura ecolóxica, apoiando o cultivo rexional....
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
A Finestra sul Cielo
1SUKO
Mazo de madeira usado con suribachi para moer e esmagar sementes....