Bombones de azukis y avellanas

Ref: receta_160

Fácil

Dificultade

10 minutos

Preparación

Sobremesas

Tipo

Individuales

Categoría

Ingredientes

  • 50 g de azukis cocidos y escurridos
  • 1 cucharada de café de cereales
  • 3 cucharadas de sirope de arroz
  • 2 cucharadas de puré de avellanas
  • 50 g de avellanas en polvo

Pasos

1. Mezclar todos los ingredientes en una batidora, reservando un poco de avellanas en polvo.

2. Hacer bolitas con las manos húmedas y rebozar con las avellanas en polvo que hemos reservado.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1AZU

Azukis 100% compostables

Azukis de agricultura ecolóxica cun alto contido en fibra e proteínas. Ideal para decorar calquera prato ou condimento a gusto con aceite de oliva virxe extra, Gomasio ou salsa de soia. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa mestura de cereais, chicoria e froitos secos. Ideal para almorzar ou para calquera descanso que queiras facer durante o día. Listo para beber...

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

Outros 6 produtos na mesma categoría: