A Finestra sul Cielo
1 CACAO
Cacao en po 125 g
Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....
Fácil
Dificultade2 horas
PreparaciónSobremesa
TipoEmpanada
Categoría1. Precalentar el horno por arriba y por abajo a 180º, mientras se prepara el bizcocho.
2. Mezclar en un bol todos los ingredientes húmedos (yogur de soja, bebida de avena, sirope de arroz y aceite) y remover bien.
3. Incorporar al bol la harina tamizada con un colador de malla fina, la levadura, la ralladura de limón, la sal y el cacao en polvo. Remover bien hasta obtener una masa homogénea.
4. Verter la masa en un molde para horno. Si no es de silicona, lo mejor será untarlo con aceite y/o cubrir con un papel vegetal de horno. Dar unos golpecitos al molde con el fin de repartir bien la masa.
5. Introducir en el horno a media altura y hornear durante unos 40 a 45 minutos.6. Retirar del horno y dejar enfriar unos 5 minutos antes de desmoldar.
7. Retirar del molde y colocar sobre una rejilla para que se enfríe con mayor facilidad y no acumule humedad en la base.
8. Cuando el bizcocho ya esté completamente frío, cortar por la mitad en sentido transversal y untar generosamente con compota de frambuesas.
9. Juntar las dos partes apretando suavemente.
10. Diluir la crema de avellanas y cacao con un poco de bebida de avena, de manera que quede una crema que sea fácil de extender por la parte superior del bizcocho con la ayuda de una cuchara.
11. Decorar el pastel con los frutos rojos y unas hojitas de menta fresca.
A Finestra sul Cielo
1 CACAO
Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....
A Finestra sul Cielo
1FAFA
Fariña de espelta de agricultura ecolóxica, envasada en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1LIEPA
Levadura para pan e pizza sen emulsionantes....
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....
A Finestra sul Cielo
1 LAMCO
Compota de framboesas procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...
A Finestra sul Cielo
2FREBEAV
Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.
SJA07
Goza deste delicioso iogur vexetal natural nun formato de 400 g que se adapta a todos os usos, desexos e apetitos. Totalmente ecolóxico, é unha excelente alternativa ao leite, ideal para vexetarianos e veganos. Alto contido de proteína vexetal. Baixo en graxa e naturalmente baixo en graxa saturada. Sen glute. Soia francesa non transxénica.