Petit-four de almendra, frambuesa y arándanos

Ref: receta_231

Fácil

Dificultade

10 minutos

Preparación

Sobremesas

Tipo

Individual

Categoría

Ingredientes

  • 30 g de pasta de almendra
  • 8 g de semillas de lino trituradas
  • 10 g de frambuesa liofilizada triturada o mezclada con arándanos (mitad de cada)
  • 3 dátiles pelados o una pizca de sirope
  • Granillo de almendra para rebozar

Pasos

1. Mezclar todos los ingredientes.

2. Formar bolitas con la mezcla.3. Rebozar cada bolita con almendra granillo.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1FARIMAN

Fariña de améndoa BIO - 100% compostable

Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....

Outros 6 produtos na mesma categoría: