A Finestra sul Cielo
1FAINFA
Fariña integral de espelta BIO
Fariña de espelta integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
Fácil
Dificultade1 hora
PreparaciónMaior
TipoProteína vexetal
CategoríaIngredientes base:
2 cuncas de fariña de espelta
2 culleradas de sementes de chía
2 culleres de sopa de sementes de liño
2 culleradas de sementes de sésamo
1 cullerada de proteína de cánabo en po
1/2 cucharadita de bicarbonato de sodio
1/2 cucharadita de sal
50 ml de aceite de oliva
100 ml de auga
Ingredientes para o recheo:
300 g de tofu
1 cunca de anacardos mollados en auga
1 culler de sopa de levadura de cervexa
2 culleres de sopa de shoyu
2 culleradas de aceite de oliva
4 culleradas de auga
1 cucharada de sementes de xirasol
Sal - pementa - ourego - allo seco - tomiño - AOVE
1 ramo de cereixa
1 montón de espárragos
1/2 cabaciño
200 g de cogomelo
1 dente de allo
Perexil
Preparamos primero la masa:
1.Trituramos las semillas en un molinillo.
2.Mezclamos todos los ingredientes secos en un bol.
3.Añadir el aceite y el agua y mezclamos hasta conseguir una masa compacta y elástica
4.Hacer una pelota y envolver en papel film. Guardar en la nevera una media hora.
5.Pasado el tiempo extendemos la masa con un rodillo.
6.Aceitamos un molde redondo y disponemos la masa en el molde eliminando la que sobresalga de los bordes con un cuchillo.
7.Pinchamos la base con un tenedor y horneamos unos 10 minutos a 180 grados, solo para que se tueste ligeramente.
Preparamos el relleno:
1. Sofreímos la verdura con el ajo rallado, el perejil picado, las semillas de girasol y el aceite durante unos minutos.
2.Cortamos los cherry en rodajas, los aliñamos con un poco de shoyu y tomillo y reservamos.
3.Trituramos el tofu con los anacardos, y el resto de ingredientes, hasta conseguir una textura cremosa, si hace falta añadimos un poco más de agua.
4.Incorporamos la verdura salteada a la crema de tofu y mezclamos bien.
5.Rellenamos el molde con la crema de tofu y decoramos con las puntas de los espárragos y los cherry.
6.Horneamos a 180 grados unos 20 minutos y servimos.
Emmanuela Gornati
Coach e chef vegano
A Finestra sul Cielo
1FAINFA
Fariña de espelta integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 CHÍA
Sementes de chía ecolóxicas. Considerados un superalimento, son o vexetal con maior contido en Omega3, ademais dunha excelente fonte de fibra, fósforo, calcio, magnesio, potasio, ferro e selenio. Ideal para engadir a ensaladas, usar como ingrediente de sobremesas e pans OU preparar batidos... Agora nun recipiente 100% compostable!
A Finestra sul Cielo
1SEMILI
Sementes de liño fonte de Omega 3 procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, proteínas e fibra, son ideais para enriquecer calquera tipo de prato ou engadir a pans e galletas. Pódese engadir moído a mingau, batidos ou iogures vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!
GO11
Proteína de cáñamo moído, rica en Omega 3. O cánabo contén todos os aminoácidos esenciais e os ácidos graxos esenciais para manter unha vida saudable. Ningunha outra planta proporciona proteína vexetal nunha forma tan fácil de dixerir nin presenta aceites esenciais nunha proporción tan perfecta para a vitalidade. Isto fai que sexa a proteína ideal para vexetarianos e deportes...
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
A Finestra sul Cielo
1TOFU01
Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...
A Finestra sul Cielo
1 TURNO
Sementes de xirasol peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, son ideais para enriquecer calquera tipo de prato ou engadidos a pan e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!
Casa Grande de Xanceda
XANCE018
La mantequilla de Casa Grande de Xanceda es de producción 100% ecológica de vacas que salen a pastar todos los días. Su color amarillo pajizo es causa directa del pastoreo diario y garantía de un alto contenido en Omega3. Elaboran esta mantequilla con cariño y de forma completamente artesanal.
BioCool
BC007
Mango congelado ecológico a dados, listo para consumir. Úsalo como ingrediente para tus smoothies o prepara un rico pastel vegan con compota de mango. Una fruta muy versátil que no puede faltar en tu congelador. En envase de cartón.