A Finestra sul Cielo
1ORZODE
cebada descascarada
Cebada descascada procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para combinar con verduras ou engadir a sopas. Fácil de dixerir e rico en vitaminas. ...
Fácil
Dificultade1 hora
PreparaciónPrimeira
TipoSopa
Categoría1. Lavar muy bien la cebada y ponerla en remojo (1 vaso de cebada por 4 de agua) junto con el alga kombu.
2. Poner a remojo dos piezas de fu en un caldo de agua y shoyu.
3. Cocer en olla a presión durante 20 minutos la cebada con el alga kombu.
4. Paralelamente, saltear la cebolla en el aceite de sésamo con una pizca de sal.
5. Añadir la cebolla salteada a la cebada cocida. Rectificar de agua (la consistencia tiene que ser muy espesa y cremosa). En el último momento, incorporar 2 cucharas soperas de miso blanco.
6. Agregar el fu (eliminando el agua del remojo) a la sopa y cocer 5 minutos (si se deja más tiempo se puede deshacer).
7. Servir muy caliente con un poco de perejil.
A Finestra sul Cielo
1ORZODE
Cebada descascada procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para combinar con verduras ou engadir a sopas. Fácil de dixerir e rico en vitaminas. ...
A Finestra sul Cielo
1 OLISE
Aceite obtido a partir de sementes de sésamo ecolóxicas pulidas, moídas e prensadas en frío. Alto contido de ácidos graxos poliinsaturados. Ideal para cociñar, aderezar ensaladas e preparar salsas e sopas...
A Finestra sul Cielo
1SHIRO
Shiro Miso faise cunha fermentación de menos de dous meses para conseguir un sabor máis delicado e doce que o miso normal. É ideal para preparar salsas ou cremas e acompañar verduras e cereais. produto pasteurizado.
A Finestra sul Cielo
1 COMBÚ
A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....