Chocolate Negro con Leite 50% Panamá con azucre de coco ecolóxico

Ref: VI019
Cantidad: 80 g
3,50 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Co seu alto contido en cacao e a súa discreta dozura, esta creación seduce aos amantes do chocolate negro e do chocolate con leite a partes iguais. Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo, o complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 50% cacao para convencer aos amantes de calquera tipo de chocolate. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Azúcar de flor de coco* 30%, pasta de cacao*º , manteca de cacao*º , leche entera en polvo*, nata en polvo*, Sabor: Extracto de vainilla Bourbon*. Cacao: 50% mínimo. Ingredientes lácteos: 18%. ºRainforest Alliance Certified.

Alérxenos:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.591
kJ.2452
hidratos de carbono37,30
dos cales azucres33,60
proteína7,70
Graxas:44,30
dos que satura27,80
Sal0,21
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI007

Chocolate Latte Macchiato Praline BIO

O chocolate branco e o chocolate escuro con crema de abelás forman un magnífico tándem potenciado cun café crocante. Un anaquiño de Italia, como saborear un latte macchiato sentado nunha terraza. BIO, libre de plástico e con certificación Rainforest.

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI028

Chocolate negro 92% Panamá con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 92% cacao para os amantes dos chocolates negros moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 TURNO

Sementes de xirasol peladas BIO 100% compostables

Sementes de xirasol peladas procedentes da agricultura ecolóxica. Ricos en ácidos graxos, son ideais para enriquecer calquera tipo de prato ou engadidos a pan e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

vivan

VI048

Chocolate Quente-Chocolate á Copa 62% en chips BIO

Un delicioso chocolate quente cunha textura cremosa e unha alta porcentaxe de cacao (62%). As virutas finas de chocolate convértense, ao se disolver no leite quente e a espumar, nunha experiencia gustativa inesquecible que remonta aos inicios da cultura do chocolate quente entre a aristocracia europea do s. XVIII. Ademais de facer chocolate quente, as virutas tamén se poden utilizar como complemento ideal para mueslis ou para decorar bolos ou sobremesas. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1ALMITAP

Almidón de tapioca bio

Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

A Finestra sul Cielo

1 GRÁFICO

Grissini de espelta integral

Galletas de espelta integrais procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para merendar entre comidas ou acompañar comidas. Presentado en cómodos minipacks....

sunnita

1 SUINT

Tahini integral sunita

Crema elaborada con sementes de sésamo enteiras, tostadas e moídas. Cunha textura fina e un sabor máis intenso, o tahini integral Sunni contén todos os beneficios do sésamo orgánico sen pelar. Úsase como ingrediente para preparar cremas, salsas, doces, etc. Tamén se pode usar como untar sobre torradas con aguacate, paté de vexetais ou compotas doces. ...