Chocolate Latte Macchiato Praline BIO

Ref: VI007
Cantidad: 100 g
2,99 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

O chocolate branco e o chocolate escuro con crema de abelás forman un magnífico tándem potenciado cun café crocante. Un anaquiño de Italia, como saborear un latte macchiato sentado nunha terraza. BIO, libre de plástico e con certificación Rainforest.

Azúcar de caña integral*, crema de avellana* (19%), pasta de cacao*, manteca de cacao*, nata en polvo*, leche desgrasada en polvo*, suero lactéo en polvo*, crujiente de café instatáneo* (1%) extracto de vainilla bourbon*. Cacao: 36%. mínimo.

Alérxenos:

Contén leite, froitos secos. Pode conter restos de glute.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.583
kJ.2425
hidratos de carbono45,90
dos cales azucres41
proteína6
Graxas:40,60
dos que satura19
Sal0,09
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

vivan

VI030

Chocolate Branco con Vainilla Bourbon BIO

O mellor chocolate branco cun intenso aroma a vainilla. Esta creación deliciosamente cremosa contén menos azucre e é menos doce que outros chocolates brancos. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI009

Chocolate Negro 68% Santo Domingo con Menta BIO

Este refrescante chocolate escuro cun recheo cremoso con sabor a menta é un verdadeiro clásico das illas británicas. O seu alto contido de cacao da República Dominicana (68%) equilibra a dozura da crema de menta e completa unha perfecta combinación de sabores. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI058

Creemy Classic - Chocolate «con Leche» Vegano bio

Chocolate «con leche» de toda la vida, sin leche Una reinterpretación diferente de todo un clásico. El «Chocolate “con Leche” Vegano» es un chocolate «con leche» sin leche de una exquisita suavidad y sin rastro de bebidas vegetales sustitutivas de la leche. El truco está en su receta perfeccionada a base de pasta de avellana, trigo sarraceno y chufa molida. Además, está endulzado con azúcar de caña integral y contiene un 38 % de cacao.

vivan

VI001

Cappuccino de chocolate ecolóxico

O chocolate con leite realzado con café italiano e chocolate branco forman unha cremosa combinación de dúas capas ideal para os amantes da dolce vita. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Xerminal

GM030

Barra de quinoa sen glute rechea de cacao

Barra de quinoa rechea de auténtica crema de cacao, é un aperitivo ideal para tomar a calquera hora do día. Sabroso e delicioso, non te poderás resistir! Certificado sen glute.

Quinoa Real

QR004

Gran de quinoa real branca orgánica 100% libre de plástico

O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

Quinoa Real

QR028

Granola ecolóxica de mazá e canela 100% libre de plásticos

Granola crocante de mazá e canela, rica en fibra, ideal para combinar coa túa bebida vexetal favorita. A súa textura recorda á auténtica granola elaborada artesanalmente pero adoçada con xarope de arroz. Certificado como vegano e sen glute. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.

A Finestra sul Cielo

1AMAVENA

Amasar de avea

O amasake de avea é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma a avea nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O...

Alce Negro

AN213

Galletas de cacao con gotas de chocolate

Deliciosas galletas de trigo con cacao e chips de chocolate. Elaborados só con aceite de oliva virxe extra, non conteñen ningún tipo de aroma e todos os ingredientes proceden da agricultura ecolóxica. Unha explosión de sabor para os amantes do chocolate....

A Finestra sul Cielo

1PAZIFA

Pan ácimo de espelta

Pan de espelta sen levadura de agricultura ecolóxica. Elaborado sen levadura nin sal e cun baixo contido en graxa. Óptimo substituto do pan, ideal para combinar con patés de verduras....