Chocolate escuro superior 70% con arándanos orgánicos

Ref: VI022
Cantidad: 100 g
3,50 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
  • vegan
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura non comunitaria

borde_favorito gardar para máis tarde

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña integral*, manteca de cacao*º, arándanos rojos troceados * 2,5%. Ingredientes del cacao: 70% mínimo. ºRainforest Alliance Certified.

Alérxenos:

Pode conter restos de glute, leite, froitos secos.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

Outros 6 produtos na mesma categoría:

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI028

Chocolate negro 92% Panamá con azucre de coco orgánico

Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo. O complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 92% cacao para os amantes dos chocolates negros moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI033

Chocolate Negro 62% con Caramelo e Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramelo, sal e chocolate: tres sabores clásicos que combinan á perfección. O agradable contraste de sabores salgados e doces ponse de manifesto co noso aromático chocolate negro ecolóxico cun 62% de cacao da República Dominicana. Os crocantes anacos de caramelo mestúranse coa flor de sal da praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Os seus exquisitos cristais, colleitados a man nas salinas desta zona, son unha especialidade balear moi apreciada.62% cacao para os amantes dos suaves chocolates negros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

Prezo base -5%

vivan

VI042

Dark & Creamy - Barra de chocolate negro con aceite de oliva

Unha barra tenra e cremosa para os amantes do chocolate negro. Elaborado con cacao da República Dominicana e o máis suave grazas ao seu sutil contido en aceite de oliva. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

vivan

VI016

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Abelás Enteiras BIO

Chocolate e froitos secos, dous ingredientes imprescindibles para o mestre chocolateiro. Abelás enteiras recén asadas envoltas en cremoso chocolate negro, unha verdadeira delicia para os amantes do bo chocolate negro. Cun 55% do mellor cacao ecolóxico da República Dominicana. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI059

Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra bio

Chocolate «con leche» vegano, con praliné y trocitos de almendra La nueva alternativa para los que quieren prescindir de los lácteos sin renunciar al placer y el dulzor del mejor chocolate con leche. El «Chocolate Vegano con Praliné & Crujiente de Almendra» destaca por su irresistible praliné de almendra, realzado con pasta de almendra, trigo sarraceno y crujientes trocitos de almendra tostada. Además, contiene un 38 % de cacao y está endulzado con azúcar de coco, que proporciona una sofisticación única a esta creación de VIVANI.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

vivan

VI019

Chocolate Negro con Leite 50% Panamá con azucre de coco ecolóxico

Co seu alto contido en cacao e a súa discreta dozura, esta creación seduce aos amantes do chocolate negro e do chocolate con leite a partes iguais. Este chocolate está endulzado con azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre que ten lixeiras notas de caramelo, o complemento perfecto para o aromático cacao orgánico de Panamá. 50% cacao para convencer aos amantes de calquera tipo de chocolate. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

argital

AR85

Auga con aroma a xasmín

Auga perfumada con aceite esencial de xasmín puro e auga mineral. Fresco ao tacto e delicadamente perfumado, pódese usar como tonificante da pel facial ou como refrescante corporal. Afrodisíaco. Sen alcohol nin conservantes. 100% natural....

Quinoa Real

QR001

Filloas de arroz con quinoa real

Merenda de arroz con quinoa real perfecta para merendar entre comidas ou para preparar deliciosos canapés untados con malta ou cremas vexetais. A súa textura crocante e o seu delicioso sabor permiten unha gran variedade de combinacións doces e salgadas para todos os padais....

vivan

VI043

Crunchy Coconut - Crujiente barra de chocolate con coco

Unha barra tenra e cremosa para os amantes do chocolate negro. Elaborado con cacao da República Dominicana e o máis suave grazas ao seu sutil contido en aceite de oliva. Certificado BIO, vegano, libre de plástico e Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1 MINICU

Mini galletas de espelta con cúrcuma e pementa

Galletas de espelta crocantes e deliciosas con cúrcuma e pementa elaboradas con ingredientes 100% orgánicos e sen aceite de palma. Ideal para preparar canapés de cores ou combinar con hummus vexetal, tahini ou amasake. Apto para veganos. ...