• -5%

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Ref: IC001
Cantidad: 80 g
3,40 € 5% de descuento
3,23 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
  • vegan
iChoc

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

azúcar de remolacha*, manteca de cacao* 25 %, harina de trigo sarraceno*, pasta de cacao* 10 %, almendras* (picadas y tostadas) 4 %, harina de chufa*, naranja granulada* 3 %, aceite de almendra* 2,3 %, pasta de avellana, aceite esencial de naranja*, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Alérxenos:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* agricultura ecolóxica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C)

kcal.564
kJ.2360
hidratos de carbono52
dos cales azucres40
proteína4,2
Graxas:37
dos que satura20
Sal0,14
6 otros productos en la misma categoría:

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI034

Chocolate Negro 75% Panamá con Flor de Sal de Mallorca BIO

Co seu distintivo toque de sal, este chocolate negro cun 75% de cacao de Panamá transportache á praia virxe de Es Trenc, en Mallorca. Deste singular lugar extráese manualmente un exquisito sal mariño que florece formando fermosos cristais nas salinas circundantes. O alto contido de cacao ecolóxico de Panamá, moi aromático, e as notas de caramelo e malta do azucre de coco xeran un interesante xogo de sabores. 75% cacao para os amantes dos chocolates negros de intensidade moderada. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

Alce Negro

AN159

cacao en po

Cacao en po de agricultura ecolóxica cunha textura ideal para preparar todo tipo de coberturas, sobremesas e mesmo facer un delicioso chocolate quente....

vivan

VI017

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Améndoas BIO

Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

iChoc

IC002

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

vivan

VI004

Chocolate Negro 60% con Cassis BIO

O mellor chocolate negro cun 60% de cacao, recheo dunha irresistible crema de grosella negra con aromas afrutados. Unha deliciosa explosión de sabores ácidos e doces na boca. Certificado BIO, Libre de Plásticos e Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Máis delgado

SLE08

Espaguetes de soia negra sen glute

Gustaríache probar algo orixinal? Non te quedes sen descubrir a última novidade de Slendier, a pasta Edamame ecolóxica sen glute. Unha gran alternativa para consumir un pouco máis de leguminosas dunha forma divertida. Esta pasta ten un contido de proteína e fibra moito maior que a pasta de trigo tradicional. A toda a familia encantaralle e en 5 minutos terás lista unha pasta chea de sabor.

Xerminal

GM014

Galletas de avea sen glute integrais

Galletas de avea sen glute integrais elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. A avea integral dános un sabor tostado e un delicioso crocante. Ricos en fibra, son ideais para combinar con calquera tipo de bebida vexetal para o almorzo ou a merenda.

argital

AR82

aceite de semente de uva

Aceite vexetal obtido por prensado de pepitas de uva (Vitis vinifera L.). Ten unha alta porcentaxe de vitamina E e ácidos linoleicos. Contén esterois, coñecidos pola súa acción protectora e antioxidante. É 100% natural....

A Finestra sul Cielo

2MARIZ

Xarope de arroz 900 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1 GOMAS

gomitas 150 gr

Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. Ideal para espolvorear cereais e verduras. ...