• -10%

Macarrones de trigo integral bio

Ref: IR013
Cantidade: 500 g
1,85 € 10% de descuento
1,66 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
iris orgánico

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-006

borde_favorito gardar para máis tarde

Los macarrones de trigo integral ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.

Sémola de trigo duro integral procedente de la agricultura ecológica

Alérxenos:

Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados

* agricultura ecolóxica

Para preparar 500 g de pasta, ferva uns 5 litros de auga con sal. Despeje a pasta e cociña durante o tempo de cocción especificado, mexendo de cando en vez, cociña durante o tempo de cocción especificado, escorrer, sazonar ao gusto e servir.

kcal356
kJ1506
graxas2,2
Das cales saturas0,4
hidratos de carbono68
dos cales azucres3,4
Fibra dietética8,3
proteína12
Sal<0.01
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN207

fideos de trigo duro

Tagliatelle de trigo duro da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. As variedades cultivadas, entre as que se atopan Senatone Capelli, SImeto e Quadrato, están elaboradas seguindo un rigoroso proceso de elaboración que permite obter unha pasta ecolóxica cun sabor único e inconfundible....

Alce Negro

AN218

Penne de espelta integral

Pasta 100% integral elaborada só cun tipo de espelta italiana chamada Triticum dioccum, cultivada no centro de Italia nas zonas da Toscana, Umbría, Marche e Emilia Romaña. De sabor lixeiramente doce e textura áspera, son os penne ideais para combinar con calquera tipo de salsa....

A Finestra sul Cielo

1SEMAC

Macarróns de trigo integral sobre centeo

Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....

A Finestra sul Cielo

1 FUSIBLE

Fusilli de trigo sarraceno

Fusilli de trigo sarraceno procedente da agricultura ecolóxica. Un cereal que contén minerais, antioxidantes e un alto contido en fibra, moi beneficioso para a saúde. Auténtica pasta 100% italiana ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou para engadir a ensaladas. Sen glúten. ...

A Finestra sul Cielo

1FURICU

Fusilli con arroz e cúrcuma

Delicioso fusilli de arroz e cúrcuma, elaborado con ingredientes de cultivo ecolóxico. A cúrcuma, ademais de proporcionarlle a cor laranxa e un potente aroma ao fusilli, considérase unha especie con propiedades antiinflamatorias e antioxidantes. O resultado, unha mestura sorprendente e dixestiva, rica en fibra e ideal para preparar ensaladas de pasta ou pratos de pasta picantes. Sen glute e...

Máis delgado

SLE08

Espaguetes de soia negra sen glute

Gustaríache probar algo orixinal? Non te quedes sen descubrir a última novidade de Slendier, a pasta Edamame ecolóxica sen glute. Unha gran alternativa para consumir un pouco máis de leguminosas dunha forma divertida. Esta pasta ten un contido de proteína e fibra moito maior que a pasta de trigo tradicional. A toda a familia encantaralle e en 5 minutos terás lista unha pasta chea de sabor.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:
Prezo base -25%

A Finestra sul Cielo

1PAUMA

Pan especial de trigo xerminado con pasas, améndoas e dátiles

Pan de trigo germinado con pasas, dátiles e améndoas. Elaborado sen levadura nin fariña e con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Con baixo contido en graxa. Ideal como substituto do pan tradicional ou para o almorzo. Produto pasteurizado....

ManukaSaúde

MH004

Mel de Manuka 250 g (MGO 100+)

Mel de Manuka sen pasteurizar en formato de 250 g e contido en MGO 100+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.

Prezo básico -10%

Xerminal

GM006

Galletas sen glute con iogur

Galletas elaboradas con iogur elaborados con ingredientes de cultivo ecolóxico. Sen glute e ideal para combinar con calquera tipo de bebida.

machandel

MC007

Millo doce ecolóxico 200 g

Millo 100% orgánico e natural que engade un sabor doce e crocante ás túas receitas de cociña. Rico en hidratos de carbono e fonte de proteínas, o millo, de textura suave e saborosa, pódese combinar con ensaladas, pastas ou verduras frescas, xa que potencia o sabor orixinal deste prato. Sen glute.

Alce Negro

AN239

Ragú de verduras ecolóxico

Ragú de verduras elaborado con verduras de cultivo ecolóxico e seitán de espelta. O condimento sen aceite de palma, perfecto para todo tipo de pratos veganos. Ideal para combinar con pasta, arroz e legumes. Con pequenos anacos de verduras e seitán. Sen azucres engadidos, colorantes e potenciadores de sabor....