Pesto xenovés BIO con albahaca

Ref: AN083
Cantidade: 130 g
5,20 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT BIO 009 Agricultura UE / NO UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Típica salsa italiana elaborada con albahaca genovesa, piñones y ajo aderezado con queso parmesano. Una mezcla única y sabrosa perfecta para combinar con cualquier tipo de pasta o elaborar sofisticados aperitivos y canapés.

albahaca* (41,4%), aceite de semillas de girasol*, aceite de oliva virgen extra* (10%), anacardos*, sal, queso parmesano DOP* (2,5%) (leche*, sal, cuajo), queso de oveja* (leche de oveja*, sal, cuajo), piñones* (0,9%), ajo*. *ecológico

* agricultura ecolóxica

conservar en un lugar fresco y seco y consumir antes de 3-4 días.

kcal.467
kJ.1925
hidratos de carbono5,10
dos cales azucres3,80
proteína3,20
Graxas:47
dos que satura6,70
Fibra dietética1
Sal1,80
Outros 5 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN084

Pesto de alcachofa ecolóxico

Pesto de alcachofa de cultivo ecolóxico cun sabor suave e delicado. Ideal para acompañar calquera prato de pasta ou preparar auténtica delicatessen. Unha saudable delicia para os amantes dos produtos gourmet....

Alce Negro

AN241

Pesto vegano de tofu ecolóxico

Auténtica salsa pesto elaborada con tofu de orixe italiana, albahaca xenovesa, piñóns e aceite de oliva. Unha mestura única e saborosa perfecta para combinar con calquera tipo de pasta ou facer sofisticados aperitivos e canapés. Sen aceite de palma, colorantes nin potenciadores de sabor. ...

Alce Negro

AN085

Pesto vermello ecolóxico

Pesto vermello caracterizado pola frescura do tomate e o aroma auténtico do queixo parmesano. Unha mestura perfecta de sabores para crear pratos ou salsas sofisticadas que non deixarán indiferente a ninguén....

Alce Negro

AN086

Pesto de cabaciño ecolóxico

Pesto de cabaciño delicado e suave feito con ingredientes de cultivo ecolóxico. Unha salsa única para pratos de altura. Perfecto para engadir a pasta ou untar con galletas....

A Finestra sul Cielo

1PESTO

Pesto de verduras ecolóxica

Pesto de verduras elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Perfecto para combinar con pasta, quinoa o verduras....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alce Negro

AN085

Pesto vermello ecolóxico

Pesto vermello caracterizado pola frescura do tomate e o aroma auténtico do queixo parmesano. Unha mestura perfecta de sabores para crear pratos ou salsas sofisticadas que non deixarán indiferente a ninguén....

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

A Finestra sul Cielo

1MIG

Millo pelado 100% compostable

Millo de agricultura ecolóxica, fácil de dixerir e moi enérxico. Pódese combinar con vexetais, engadir a sopas e ensaladas ou usar como substituto de pasta e arroz. Tamén se poden preparar hamburguesas vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

machandel

MC010

Remolacha BIO Demeter

A remolacha é un alimento marabilloso cunhas propiedades nutricionais incribles que debemos ter sempre na nosa dieta. Aportan enerxía, son aliados contra a inflamación e axudan a desintoxicar o organismo. Tamén teñen un alto contido en ferro, tamén é rico en carotenoides, folatos e vitaminas B1, B2, B3 e B6. Machandel leva máis de 30 anos producindo produtos biodinámicos enlatados. Fano á súa maneira: en estreita colaboración cos seus produtores e con coidado dos seus clientes. Así conseguen produtos de bo gusto, saudables e honestos.

Alce Negro

AN239

Ragú de verduras ecolóxico

Ragú de verduras elaborado con verduras de cultivo ecolóxico e seitán de espelta. O condimento sen aceite de palma, perfecto para todo tipo de pratos veganos. Ideal para combinar con pasta, arroz e legumes. Con pequenos anacos de verduras e seitán. Sen azucres engadidos, colorantes e potenciadores de sabor....

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...