A Finestra sul Cielo
1HAT
Hatcho Miso orgánico
O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.
Ragú vegetal elaborado con verduras de cultivo ecológico y seitán de espelta. El condimento sin aceite de palma, perfecto para todo tipo de platos veganos. Ideal para combinar con pasta, arroz y legumbres. Con trocitos de verdura y seitán. Sin azúcares añadidos, colorantes y potenciadores de sabor.
Tomate*(68%) (pulpa de tomate*, puré de tomate*), seitán* (15%) (harina de espelta*, agua), zanahoria* (6%), mezcla de verduras en proporciones variables* (6%) (cebolla*, apio*), aceite de oliva virgen extra* (3%), sal, albahaca*, chile*.
kcal. | 76 |
---|---|
kJ. | 319 |
hidratos de carbono | 4,80 |
dos cales azucres | 3,20 |
proteína | 5,10 |
Graxas: | 3,50 |
dos que satura | 0,50 |
Sal | 1,30 |
A Finestra sul Cielo
1HAT
O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.
ManukaSaúde
MH010
Mel de Manuka sen pasteurizar en formato 250g e contido en MGO 550+, orixinario de Nova Zelanda, que se diferencia do resto de meles polo seu contido en Metilglioxal (MGO), un composto natural, responsable da súa actividade e de gran parte das súas propiedades. O mel de Manuka é producido polas abellas no sur de Nova Zelanda e recóllese 4-6 semanas ao ano. Só algúns apicultores poden recoller e garantir a calidade deste mel, mediante uns estritos controis durante todo o proceso de obtención e transformación, estreitamente supervisados polas autoridades do país.
Sabor da Natureza
TN004
Cacahuete puro. Ata un 72% de anacos de cacahuete mesturados con manteiga de cacahuete e xarope de agave nunha deliciosa barra, ideal para beber a calquera hora do día. A barra máis proteica de toda a gama, certificada sen glute e apta para veganos. 100% ecolóxico, 100% natural. ...
Máis delgado
SLE01
Deliciosos e sorprendentes espaguetis Slendier elaborados con konjac ecolóxico, un antigo vexetal xaponés empregado durante miles de anos para acompañar as principais comidas cun contido calórico moi baixo. Un prato que tamén é fonte de fibra e certificado sen glute. Espaguetis con salsa boloñesa vegana ou mestura de verduras e tofu... Que escollas para comer? ...
Alce Negro
AN223
Deliciosa salsa tradicional boloñesa elaborada cun 29% de carne de vaca de rabaños italianos, tomates cultivados no delta do Po, en Italia, e aceite de oliva virxe extra. Unha mestura de cenorias, cebolas e especias que realzan o sabor completan a receita. Sen cores nin azucres engadidos. Con menos graxa que as salsas convencionais xa que non contén carne de porco....
Alce Negro
AN085
Pesto vermello caracterizado pola frescura do tomate e o aroma auténtico do queixo parmesano. Unha mestura perfecta de sabores para crear pratos ou salsas sofisticadas que non deixarán indiferente a ninguén....
Alce Negro
AN057
Salsa de tomate aromática cun delicioso e delicado toque de albahaca para engadir a calquera receita e gozar dunha salsa cun sabor natural e inconfundible. Feito con ingredientes 100% orgánicos e de alta calidade....
Quinoa Real
QR010
O gran de quinoa real é a variedade de quinoa de maior calidade. Cultívase preto do deserto de sal máis grande do mundo, o Salar de Uyuni, que lle proporciona nutrientes e vitaminas superiores. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. En embalaxe 100%
A Finestra sul Cielo
1FAGRTE
Fariña de trigo branco de agricultura ecolóxica e envasada en atmosfera protexida. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
A Finestra sul Cielo
1 FAINV
Avea integral de agricultura ecolóxica envasada en atmosfera protectora. Rico en cereais e fibra. Ideal para a elaboración de calquera receita, xa sexa doce ou salgada....
Alce Negro
AN229
O mellor caldo de verduras ecolóxico, coma se o fixeras fresco na casa, pero coa practicidade de telo a man en 10 cubos monodose. Sen aceite de palma, este concentrado elaborouse con cebola, cenoria, apio e perexil procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para sopas, caldos, arroces, pastas e aderezar calquera prato....
argital
AR152
Enjuague bucal elaborado con ingredientes naturais sen colorantes, produtos químicos, conservantes nin flúor. A diferenza da maioría dos enjuagues bucais do mercado, non contén ningún tipo de edulcorante e unha vez empregado deixa unha sensación de frescura e limpeza de longa duración. É antiinflamatorio, alivia as enxivas, ten unha potente acción antibacteriana, prevén as caries, combate o mal alento...
Alce Negro
AN054
Pasta de tomate natural de cultivo ecolóxico feita con tomates frescos da zona de Emilia Romagna, madurados ao sol, no val de Mezzano en Italia. Sabroso e 100% natural, o seu proceso de elaboración non leva máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de...
Alce Negro
AN055
Tomate triturado con pulpa de cultivo ecolóxico. Para preservar as súas propiedades nutricionais, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. 100% natural sen conservantes nin colorantes. Ideal para preparar receitas deliciosas....
Alce Negro
AN057
Salsa de tomate aromática cun delicioso e delicado toque de albahaca para engadir a calquera receita e gozar dunha salsa cun sabor natural e inconfundible. Feito con ingredientes 100% orgánicos e de alta calidade....
Alce Negro
AN058
Salsa de tomate con pequenos anacos de verduras (cenoria, apio e cebola), elaborada con ingredientes de primeira calidade sen conservantes nin colorantes. Para preservar toda a frescura e os nutrientes do tomate, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. Pasteurizado a baixa temperatura. Ideal para engadir directamente a pasta ou preparar deliciosos...
Alce Negro
AN060
Salsa de tomate cun toque picante elaborada con ingredientes 100% naturais. O condimento ideal para acompañar calquera tipo de pasta cun pouco máis de ton e sabor. Sin conservantes ni colorantes....
Alce Negro
AN065
Tomates enteiros pelados procedentes da agricultura ecolóxica. Caracterizados polo seu sabor natural e a súa potente cor vermella, o seu proceso de elaboración non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado con pasteurización a baixa temperatura. Un básico que non pode faltar na nosa despensa ideal para preparar calquera tipo de prato....
Alce Negro
AN223
Deliciosa salsa tradicional boloñesa elaborada cun 29% de carne de vaca de rabaños italianos, tomates cultivados no delta do Po, en Italia, e aceite de oliva virxe extra. Unha mestura de cenorias, cebolas e especias que realzan o sabor completan a receita. Sen cores nin azucres engadidos. Con menos graxa que as salsas convencionais xa que non contén carne de porco....