• -10%

Vaso de manteiga de cacahuete bio sen glute

Ref: 1CUPCA
Cantidad: 25 g
2,26 € 10% de descuento
2,03 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • sen glúten
  • vegan
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-006 Agricultura UE/ NO UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Unha versión ecolóxica dos clásicos snacks americanos? Temos dela! Namórate da nova cunca de manteiga La Finestra sul Cielo feita con cobertura de chocolate escuro cru e manteiga de cacao e chea de manteiga de cacahuete 100 %. Endulzado con azucre de coco e un toque de sal rosa, unha delicia para o padal, sen restos de leite e 100% ecolóxico. Imposible resistir!

Chocolate negro crudo* (Pasta de cacao crudo*, Azúcar de coco*, Mantequilla de cacao crudo*) (42%), Mantequilla de cacahuete tostada* (26%), Azúcar de coco*, Aceite de coco virgen*, Mantequilla de cacao crudo*, Sal rosa del Himalaya. Cacao min. 34%.

Alérxenos:

Contiene cacahuete. Puede contener trazas de frutos de cáscara y sésamo

* agricultura ecolóxica
kJ2498
kcal603
graxas47
Das cales saturas27
hidratos de carbono30
dos cales azucres26
Fibra dietética8,1
proteína10,3
Sal0,5
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Xerminal

GM030

Barra de quinoa sen glute rechea de cacao

Barra de quinoa rechea de auténtica crema de cacao, é un aperitivo ideal para tomar a calquera hora do día. Sabroso e delicioso, non te poderás resistir! Certificado sen glute.

A Finestra sul Cielo

1BRERI

pausa de arroz

Merenda lixeira e crocante, elaborada sen engadir aceites, graxas, especias ou queixos. Non está frito e é ideal como aperitivo ou para merendar entre comidas...

Sabor da Natureza

TN006

Barra de améndoas con sementes e pasas

Mestura de pasas, sementes de sésamo e améndoas tostadas nunha barra. Cunha base suave de crocantes de arroz integral inflado, é a barra perfecta para comer como merenda a calquera hora do día. Elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica e adoçado con xarope de agave. Sen glute e apto para veganos....

A Finestra sul Cielo

1SOFSAL

Filloas de arroz con sal

Filloas de arroz con sal elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Filloas finas ideais para facer aperitivos ou para untar con guacamole, hummus, tahini, paté de verduras ou calquera outra crema para untar.

Sabor da Natureza

TN009

Barra de noces de arándanos

Irresistible barra de arándanos con cacahuete, sementes de cabaza e pasas. Fonte de fibra, é a opción ideal para tomar algo sabroso e saudable entre comidas. Tamén se pode ver como parte do almorzo ou merenda. 100% ecolóxico, está endulzado con xarope de agave, é sen glute e apto para veganos. ...

A Finestra sul Cielo

1 GAMA

Filloas de millo con sal e sen glute

Filloas elaboradas só con millo procedente da agricultura ecolóxica. Produto sen glute, ideal para combinar con guacamole, hummus, paté ou calquera outra crema. Tamén é perfecto como aperitivo ou como substituto do pan.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1GOJI

Bayas de goji BIO Gluten free

As bagas de goji de cultivo ecolóxico caracterizadas pola súa extraordinaria capacidade antioxidante e a súa alta concentración de vitamina C. En China trátanse como un alimento saudable e a súa medicina tradicional utilízaas como ingrediente esencial. Unha importante fonte de proteínas e fibra, son ideais para engadir a ensaladas e mueslis ou facer sobremesas e galletas....

A Finestra sul Cielo

1MIG

Millo pelado 100% compostable

Millo de agricultura ecolóxica, fácil de dixerir e moi enérxico. Pódese combinar con vexetais, engadir a sopas e ensaladas ou usar como substituto de pasta e arroz. Tamén se poden preparar hamburguesas vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1GOMAL

Gummi con algas BIO

Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. Ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

A Finestra sul Cielo

1FREBERI

Bebida de arroz sen glute

Exquisita bebida de arroz 100% vexetal sen glute elaborada con arroz italiano de alta calidade. Sen azucres engadidos. O sabor doce procede da transformación enzimática do arroz. Elaborado con auga de manancial e caracterizado por un sabor suave e delicado. Ideal como alternativa ao leite para o almorzo ou a merenda. Perfecto tamén na elaboración de purés, cremas e sobremesas de todo tipo.

A Finestra sul Cielo

1HAL

halva con mel

Pasta doce con mel de agricultura ecolóxica. Ideal para untar ou gozar como postre....