Gummi con algas BIO
Variación del gomasio natural elaborada con algas marinas siguiendo la receta tradicional basada en sésamo tostado. Ideal para utilizar directamente sobre platos de cereales o verduras.
semillas de sésamo* (91,5%), sal rosa del Himalaya, copos de alga nori (3%), alga kombu en polvo (1,5%).
Puede contener gluten, soja, frutos de cáscara, crustáceos, pescado y moluscos.
Almacenar nun lugar fresco e seco.
kcal. | 585 |
---|---|
kJ. | 2415 |
hidratos de carbono | 0,50 |
dos cales azucres | 0,50 |
proteína | 21 |
Graxas: | 52,70 |
dos que satura | 7,80 |
Fibra dietética | 13,50 |
Sal | 4,20 |
A Finestra sul Cielo
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...
Alce Negro
AN010
fusilli de trigo duro
Fusilli de trigo italiano ecolóxico elaborado cun rigoroso proceso de produción que lle confire un sabor único e inconfundible. A técnica de corte empregada, denominada trafilado de bronce, dálle unha textura rugosa ideal para absorber máis facilmente calquera salsa ou condimento empregado....
Alce Negro
AN152
Barra de chocolate con 75% de cacao
Barra de chocolate con cacao orgánico puro ao 75% cultivado na rexión de Talamanca, no sueste de Costa Rica, e certificado como Comercio Xusto. Perfecto para disfrutar de un momento de paz....
Alce Negro
AN239
Ragú de verduras ecolóxico
Ragú de verduras elaborado con verduras de cultivo ecolóxico e seitán de espelta. O condimento sen aceite de palma, perfecto para todo tipo de pratos veganos. Ideal para combinar con pasta, arroz e legumes. Con pequenos anacos de verduras e seitán. Sen azucres engadidos, colorantes e potenciadores de sabor....
A Finestra sul Cielo
1MISORI
Arroz miso BIO 300 gr
O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...
A Finestra sul Cielo
1FACO
Harina de coco BIO
Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.
argital
AR60
Arxila verde fina 1 kg
Arxila verde de orixe mariña rica en sales minerais e oligoelementos naturais. Procede dunha canteira situada no extremo sur de Sicilia, un lugar limpo, soleado e ventilado próximo ao mar Mediterráneo. A arxila absorbe o estrés e os radicais libres deixando a pel suave, suave e elástica. Uso externo. 100% natural....
A Finestra sul Cielo
1 GOMAS
gomitas 150 gr
Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. Ideal para espolvorear cereais e verduras. ...
A Finestra sul Cielo
2GOMAL
Gomasio con algas BIO 300 gr
Variación de gomasio natural elaborado con algas seguindo a receita tradicional a base de sésamo torrado. En formato de 300 gramos, ideal para usar directamente en pratos de cereais ou vexetais....
A Finestra sul Cielo
2 GOMAS
Gomitas BIO 300 gr
Sabroso condimento tradicional xaponés preparado con sementes de sésamo de cultivo ecolóxico lixeiramente asadas e moídas xunto con sal. En formato de 300 gramos, ideal para espolvorear cereais e verduras. ...