Macarrones grandes de trigo bio
Los macarrones de trigo duro ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.
Sémola de trigo duro de agricultura ecolóxica
Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo y derivados, soja y derivados.
Para preparar 500 g de pasta, ferva uns 5 litros de auga con sal. Despeje a pasta e cociña durante o tempo de cocción especificado, mexendo de cando en vez, cociña durante o tempo de cocción especificado, escorrer, sazonar ao gusto e servir.
kcal | 356 |
---|---|
kJ | 1509 |
graxas | 1,8 |
Das cales saturas | 4,4 |
hidratos de carbono | 71,8 |
dos cales azucres | 3 |
Fibra dietética | 3,5 |
proteína | 11,5 |
Sal | 0,01 |
A Finestra sul Cielo
1 PESO
Penne de chícharos verdes
Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...
Alce Negro
AN207
fideos de trigo duro
Tagliatelle de trigo duro da meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. As variedades cultivadas, entre as que se atopan Senatone Capelli, SImeto e Quadrato, están elaboradas seguindo un rigoroso proceso de elaboración que permite obter unha pasta ecolóxica cun sabor único e inconfundible....
A Finestra sul Cielo
1SEMAC
Macarróns de trigo integral sobre centeo
Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....
A Finestra sul Cielo
1FATAP
fariña de tapioca
Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa.
A Finestra sul Cielo
1 PEIXE
compota de pexego
Compota de pexego procedente de agricultura ecolóxica certificada. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...
Alce Negro
AN228
Fideos para fideua
Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....
A Finestra sul Cielo
1HALMA
Halva con mel e améndoa
Pasta doce con mel e améndoas de agricultura ecolóxica. Ideal para untar ou gozar como postre....
Xerminal
GM010
Galletas de trigo sarraceno sen glute recheas de crema de albaricoque
Galletas suaves e tenras de trigo sarraceno recheas dunha deliciosa crema de albaricoque. Sen glute e con ingredientes 100% orgánicos. Ideal para os amantes do albaricoque.
O Moulin du Pivert
LMP024
Galletas tentación coco y lima BIO 110g
Originales y sorprendentes galletas tentación que combinan el sabor más tropical de la gama tentación , con un intenso sabor del chocolate negro compensado con coco y con el frescor de la lima. Elaboradas con ingredientes de cultivo ecológico, sin aceite de palma y sin huevo. Se presentan en un cómodo formato monodosis para llevarlas donde prefieras y disfrutar de su sabor siempre que quieras.