Espagueti de trigo bio

Ref: IR001
Cantidade: 500 g
1,79 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
iris orgánico

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-006

borde_favorito gardar para máis tarde

Los espagueti de trigo duro ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.

Sémola de trigo duro de agricultura ecolóxica

Alérxenos:

Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados

* agricultura ecolóxica

Para preparar 500 g de pasta, ferva uns 5 litros de auga con sal. Despeje a pasta e cociña durante o tempo de cocción especificado, mexendo de cando en vez, cociña durante o tempo de cocción especificado, escorrer, sazonar ao gusto e servir.

kcal356
kJ1508
graxas1,6
Das cales saturas0,4
hidratos de carbono72,4
dos cales azucres2,6
Fibra dietética2,8
proteína11,5
Sal<0,01
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN008

penne de trigo duro

Sabroso, áspero e feito a man. Trátase dos penne de trigo italiano ecolóxico de Alce Nero. Están elaborados con trigo duro cultivado no sur de Italia e son ideais para combinar con verduras ou calquera pesto ou passata da propia marca. Estarán deliciosos!

Alce Negro

AN220

espaguetes de espelta

Deliciosos espaguetis feitos con espelta branca italiana, un dos cereais máis antigos e nutritivos do planeta. En comparación coa pasta de trigo, é máis dixerible, ten un contido calórico inferior e un sabor lixeiramente doce. Ideal para combinar con calquera tipo de salsa! Ademais, o seu envase é 100% papel e sen plástico, polo que deste xeito contribúe a salvagardar o noso planeta.

Alce Negro

AN001

Espaguetis de trigo integral

Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecolóxico cultivado na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. O seu rigoroso proceso de selección permite obter unha pasta cun sabor único e inconfundible, ideal para combinar con calquera tipo de salsa....

Máis delgado

SLE08

Espaguetes de soia negra sen glute

Gustaríache probar algo orixinal? Non te quedes sen descubrir a última novidade de Slendier, a pasta Edamame ecolóxica sen glute. Unha gran alternativa para consumir un pouco máis de leguminosas dunha forma divertida. Esta pasta ten un contido de proteína e fibra moito maior que a pasta de trigo tradicional. A toda a familia encantaralle e en 5 minutos terás lista unha pasta chea de sabor.

Alce Negro

AN003

Penne de trigo duro integral

Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sen pesticidas nin herbicidas. Elaborado mediante trafilado de bronce, unha técnica artesanal que dá á pasta unha textura rugosa, ideal para absorber mellor calquera tipo de salsa que se lle engada. Rico en fibra e cun maior contido proteico....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alta Alella

AA007

Vino Blanco PB Alta Alella bio 750ml

Alta Alella Pansa Blanca es un vino blanco seco de la D.O. Alella elaborado por la bodega Alta Alella. Se trata de un monovarietal de Pansa Blanca (Xarel·lo). La experiencia más pura: sabores afrutados de manzana y pera con notas de almendras verdes. Los viñedos son tratados mediante una agricultura ecológica y los racimos se recogen enteros y en buen estado sanitario para que se pueda hacer una corta maceración pelicular a baja temperatura y se obtenga una buena extracción de los aromas. Posteriormente se realiza un prensado ligero para obtener el mosto flor, el cual en último lugar fermenta en tinas de acero inoxidable a temperatura controlada de 15º.

Prezo básico -10%

argital

AR61

Arxila verde fina 2,5 kg

Arxila verde secada ao sol finamente moída. Para máscaras, cataplasmas, pediluvios ou baños. Cara e corpo. 100% natural....

A Finestra sul Cielo

1SEMAC

Macarróns de trigo integral sobre centeo

Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....

A Finestra sul Cielo

1MISORI

Arroz miso BIO 300 gr

O miso é o resultado dunha coñecida maduración, de aproximadamente un ano de duración, de soia, sales e cereais, realizada en grandes cubas de cedro. Este proceso dá lugar a unha pasta escura e moi saborosa que se emprega principalmente xunto cos cubos de caldo na elaboración de sopas, salsas e condimentos diversos. O arroz miso, elaborado con soia, arroz integral e sal, ten un...

A Finestra sul Cielo

1ALMITAP

Almidón de tapioca bio

Descubre el nuevo almidón de tapioca. El almidón de tapioca se obtiene a partir del lavado de la raíz de yuca, posteriormente se tritura, se centrifuga y se separa el agua del almidón. Finalmente, el almidón se seca y se envasa. Ideal para preparar platos dulces y salados.

A Finestra sul Cielo

1HAT

Hatcho Miso orgánico

O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.