Amasar de avea

Ref: 1AMAVENA
Cantidade: 360 g
5,75 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

CZ-BIO-001 AGRICULTURA EU/NO COMUNITARIO

borde_favorito gardar para máis tarde

El amasake de avena es una crema dulce y deliciosa ideal para ser consumida como postre o añadiéndole fruta, mermelada de frutas, crema de avellanas o crema de almendras. También se puede usar como base para la preparación de pudding o dulces. La fermentación del cereal se realiza añadiendo koji, un fermento natural que transforma la avena en esta deliciosa crema, sin usar enzimas artificiales. El amasake de La Finestra sul Cielo se elabora siguiendo el método artesanal japonés.

Agua, avena* (24%), Koji* (17%) (arroz*, aspergillus oryzae), sal marina blanca (0,2%).

Alérxenos:

Puede contener trazas de frutos de cáscara y sésamo. Contiene gluten.

* agricultura ecolóxica

Producto pasteurizado. Conservar en lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en el frigorífico y consumir en 5 días.

kcal.141
kJ.598
hidratos de carbono27
dos cales azucres12
proteína3,6
Graxas:2,1
dos que satura0,4
Fibra dietética3
Sal0,25
Outros 2 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...

A Finestra sul Cielo

1AMA

Amasar arroz integral

O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

Alce Negro

AN158

Crema de chocolate con abelás

Deliciosa crema de chocolate con abelás, elaborada con ingredientes de cultivo ecolóxico. Un auténtico pracer 100% saudable sen aceite de palma e sen tantas calorías nin azucre como as cremas de chocolate convencionais....

A Finestra sul Cielo

1SESANE

Sésamo negro BIO 100% compostable

Sésamo negro orgánico, rico en calcio, ácidos graxos, proteínas e fibra. Cun sabor máis intenso e aromático que o sésamo branco, o sésamo negro é ideal para enriquecer calquera prato ou engadir a pans e galletas. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

A Finestra sul Cielo

1BIF

Bifun (fideos de arroz)

Tradicionais espaguetis de arroz oriental. Lixeiros e saborosos, parécense aos fideos chineses pero están feitos co coidado da calidade xaponesa. Son deliciosas con calquera condimento, en ensaladas e caldo ou estilo "oriental": salteadas nunha tixola cun pouco de aceite, verduras de tempada, tofu ou seitán...

Xerminal

GM020

Tartaleta de froitos vermellos sen glute

As tartaletas de froitos vermellos sen glute son ideais para calquera hora do día. A formulación con fariña de arroz engade un crujido á codia, mentres que o recheo de froitos vermellos ten doces notas de amorodos e framboesas. Certificado sen glute.

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde a familia Nagata cultiva, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que serven para facer o seu excelente té Kukicha....

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1AMA

Amasar arroz integral

O amasake de arroz integral é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadindo froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o arroz cocido nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas...

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...

A Finestra sul Cielo

1SOFMA

Filloas de millo

Filloas de millo elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Filloas finas ideais para facer aperitivos ou para untar con guacamole, hummus, tahini, paté de verduras ou calquera outra crema para untar.

A Finestra sul Cielo

1SOFSAL

Filloas de arroz con sal

Filloas de arroz con sal elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Filloas finas ideais para facer aperitivos ou para untar con guacamole, hummus, tahini, paté de verduras ou calquera outra crema para untar.

A Finestra sul Cielo

1 SOFSE

Filloas de arroz con sésamo

Filloas de arroz con sésamo elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Filloas finas ideais para facer aperitivos ou para untar con guacamole, hummus, tahini, paté de verduras ou calquera outra crema para untar.

A Finestra sul Cielo

1SOFSEN

Bolos de arroz sen sal

Filloas de arroz sen sal elaboradas con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Ideal para facer aperitivos ou para untar con guacamole, hummus, tahini, paté de verduras ou calquera outra crema untable. Sen glute. 19 kcal por filloa.

Prezo básico -10%

Quinoa Real

QR001

Filloas de arroz con quinoa real

Merenda de arroz con quinoa real perfecta para merendar entre comidas ou para preparar deliciosos canapés untados con malta ou cremas vexetais. A súa textura crocante e o seu delicioso sabor permiten unha gran variedade de combinacións doces e salgadas para todos os padais....