Crema de chocolate con abelás

Ref: AN158
Cantidad: 180 gr
5,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
Alce Negro

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-009 Agricultura UE / Non UE

borde_favorito gardar para máis tarde
Riquísima crema de chocolate con avellanas, elaborada con ingredientes de cultivo ecológico. Un auténtico placer 100% saludable sin aceite de palma y sin tanta caloría ni azúcar como las cremas de chocolate convencionales.

Azúcar de caña*, avellanas* (16%), aceite de girasol*, cacao magro* (9%), leche desnatada en polvo*, manteca de cacao*, emulgente: lecitina de girasol*, sal.

Alérxenos:

Puede contener trazas de otros frutos de cáscara y soja.

* agricultura ecolóxica
kcal.512
kJ.2150
hidratos de carbono59
dos cales azucres 55
proteína6,3
Graxas: 27
dos que satura4,4
Fibra dietética4
Sal0,1
Outros 6 produtos na mesma categoría:

Alce Negro

AN240

Barra de chocolate BIO 100% puro cacao

Deliciosa e intensa tableta de cacao 100% puro elaborada con cacao cultivado en Perú, é a tentación perfecta para os amantes do chocolate máis puro. Rico en antioxidantes, non contén azucres engadidos e está recoñecido como Comercio Xusto....

vivan

VI017

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Améndoas BIO

Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI009

Chocolate Negro 68% Santo Domingo con Menta BIO

Este refrescante chocolate escuro cun recheo cremoso con sabor a menta é un verdadeiro clásico das illas británicas. O seu alto contido de cacao da República Dominicana (68%) equilibra a dozura da crema de menta e completa unha perfecta combinación de sabores. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

vivan

VI048

Chocolate Quente-Chocolate á Copa 62% en chips BIO

Un delicioso chocolate quente cunha textura cremosa e unha alta porcentaxe de cacao (62%). As virutas finas de chocolate convértense, ao se disolver no leite quente e a espumar, nunha experiencia gustativa inesquecible que remonta aos inicios da cultura do chocolate quente entre a aristocracia europea do s. XVIII. Ademais de facer chocolate quente, as virutas tamén se poden utilizar como complemento ideal para mueslis ou para decorar bolos ou sobremesas. Certificado Bio, Vegano e Rainforest.

Alce Negro

AN238

Barra de chocolate negro con café arábica

Deliciosa barra de chocolate negro con café elaborado cun mínimo de 70% de cacao orgánico puro. Cun intenso sabor a café arábica, é a merenda ideal para os amantes do coñecido café moka, pero en tableta. Libre de lácteos e certificado de Comercio Xusto. Endulzado con azucre de cana ecolóxico....

Prezo base -5%

vivan

VI029

Chocolate negro 99% Panamá con azucre de coco orgánico

Unha pitada de azucre de coco, unha alternativa popular ao azucre con notas de caramelo, e, por outra parte, cacao orgánico aromático de Panamá nunha porcentaxe case inmellorable. Un chocolate con potencial superalimento.99% cacao para os amantes dos chocolates negros moi, moi intensos. BIO, vegano, libre de plástico e certificado Rainforest.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

A Finestra sul Cielo

1 CARA

Fariña de garavanzos

Fariña de garavanzo caracterizada polo seu alto contido en fibra e a súa composición rica en cereais. Ideal para facer calquera receita doce ou salgada....

A Finestra sul Cielo

2FAFA

Fariña de espelta 1 kg

Fariña de espelta en formato 1 quilo procedente de agricultura ecolóxica. Envases en atmosfera protexida. Ideal para preparar calquera receita xa sexa doce ou salgada....

A Finestra sul Cielo

1SEMAC

Macarróns de trigo integral sobre centeo

Macarrones de centeo integral de agricultura ecolóxica. Elaborados con centeo 100% integral, son ideais para combinar con calquera salsa ou condimento....

Alce Negro

AN230

Galletas semiintegrais con chispas de chocolate

Galletas crocantes e deliciosas con chips de chocolate negro. Elaborados só con aceite de oliva virxe extra e fariña de trigo integral, destacan pola súa tradicional e exitosa receita. Molladas en calquera leite non lácteo, son un auténtico pracer xa que disolven o cacao e realzan todo o seu sabor....

Tamén che pode interesar

Alce Negro

AN152

Barra de chocolate con 75% de cacao

Barra de chocolate con cacao orgánico puro ao 75% cultivado na rexión de Talamanca, no sueste de Costa Rica, e certificado como Comercio Xusto. Perfecto para disfrutar de un momento de paz....