Pimienta Negra Molinillo Artemis bio 40g (cja 6 uds)
kcal | |
kJ | |
graxas | |
Das cales saturas | |
hidratos de carbono | |
dos cales azucres | |
Fibra dietética | |
proteína | |
Sal |
A Finestra sul Cielo
2GSALM
Sal rosa do Himalaia groso
O sal groso do Himalaia, sen refinar e sen aditivos, formouse hai máis de 250 millóns de anos como resultado da desecación dos depósitos mariños nun medio natural e non contaminado. Rico en minerais puros e oligoelementos como calcio, ferro, magnesio e potasio. Ideal para condimentar ensaladas, verduras, sopas ou preparar bebidas. ...
argital
AR20
Crema contorno de ollos BIO
Argital lanza un tratamento específico para a zona do contorno dos ollos. Con ingredientes naturais como o xel de arxila verde e un conxunto de aceites esenciais para tratar esta delicada zona de engurras e ojeiras. Así, o teu rostro parecerá menos fatigado e máis descansado. Coida o teu look! ...
A Finestra sul Cielo
1FUPOSPI
fusilli tricolor
Alegre pasta tricolor con tomate e espinacas elaborada exclusivamente con sémola de trigo duro preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45 graos). Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento ou para engadir a ensaladas....
A Finestra sul Cielo
1 NORTE
Alga nori tostada para sushi
Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...
machandel
MC012
Chucrut BIO Demeter
O chucrut ten múltiples propiedades para o noso organismo: fortalece o sistema inmunitario, reduce os niveis de inflamación e mellora os trastornos dixestivos ademais de aportar vitaminas A, B1, B2 e C. Elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica e biodinámica e certificado co selo Demeter. Apto para unha dieta vegana e sen glute.
A Finestra sul Cielo
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...