Vinagre de arroz integral 250 ml

Ref: 1ACIRI
Cantidade: 250 ml
4,99 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

AGRICULTURA NO UE

borde_favorito gardar para máis tarde

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sustitutivo del vinagre convencional. Acidez: 4,4%.

Agua, arroz integral* (20%). Acidez: 4,4%.

Alérxenos:

Producido en un establecimiento que también utiliza  cereales que contienen gluten y derivados.

* agricultura ecolóxica

Verter unas pocas gotas directamente sobre las verduras cocidas o crudas para ensalzar su sabor. También puede mezclarse con salsa de soja y aceite o crema de sésamo para crear un rico condimento ideal para ensaladas. Conservar el producto en un lugar fresco y seco, fuera del alcance de la luz directa y la humedad.

kcal.18
kJ.75
hidratos de carbono0,7
dos cales azucres0
proteína0,8
Graxas:0
dos que satura0
Fibra dietética0
Sal0,03
6 otros productos en la misma categoría:

A Finestra sul Cielo

1 ACIUME

Vinagre Umeboshi 250 ml

O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 PESO

Penne de chícharos verdes

Pennes de chícharos verdes sorprendentes, feitos con ingredientes de cultivo ecolóxico. Cun alto contido en proteínas e fibra, esta pasta convértese nunha perfecta aliada na cociña, aportando ademais vitaminas e minerais propios deste chícharo. A súa orixinal cor verde e o seu agradable sabor son ideais para combinar estes legumes cunha crema de froitos secos, cunha salsa vexetal...

argital

AR85

Auga con aroma a xasmín

Auga perfumada con aceite esencial de xasmín puro e auga mineral. Fresco ao tacto e delicadamente perfumado, pódese usar como tonificante da pel facial ou como refrescante corporal. Afrodisíaco. Sen alcohol nin conservantes. 100% natural....

argital

AR138

Exfoliante (exfoliante) BIO

O exfoliante ARGITAL é unha máscara natural que renova a epiderme facial dun xeito moi eficaz e ao mesmo tempo con gran delicadeza. A súa acción exfoliante é producida polo aceite esencial de Iris Fiorentina e a arxila verde. O aceite de améndoa doce é o responsable de nutrir e protexer a nova capa da epiderme. Sen conservantes. ...

A Finestra sul Cielo

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....

A Finestra sul Cielo

1RIRO

Arroz integral vermello salvaxe

O arroz integral vermello salvaxe, de agricultura ecolóxica, é ideal para preparar receitas exóticas ou como guarnición de moitos tipos de pratos. É perfecto para combinar con calquera condimento como aceite de oliva virxe extra, Gomasio ou salsa de soia e inclúese nunha completa liña de arroces especiais con arroz basmati branco, arroz basmati integral e...