Alga Kombu BIO deshidratada

Ref: 1KOMBU
Cantidade: 50 g
4,95 €
Impostos incluídos
Cantidade
Últimas unidades en stock
  • bio
A Finestra sul Cielo

Certificado por:

ORGÁNICA

IT-BIO-014 Agricultura UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Las algas Kombu, de color verde oscuro y consistencia dura, crecen en el mar al norte de Hokkaido y son perfectas para añadirlas en estofados de verdura, tofu o seitán. También son ideales para la cocción de legumbres. El uso recomendado por persona es de 5 gramos de alga cruda por persona a la semana.

Procedente de agricultura ecológica, cultivada en piscifactoría.

Alga marina Kombu (Laminaria ochruleuca) deshidratada de agricultura ecológica.

Alérxenos:

Puede contender trazas de soja, pescado, gluten, frutos de cáscara, sésamo, crustáceos y moluscos.

* agricultura ecolóxica

Conservar en lugar fresco y seco. Modo de uso: sumergir en agua con un poco de sal durante 20 minutos, cambiar el agua y mantenerla en remojo durante 20 minutos. Cuando se hidrata, aumenta su peso en seco 7 veces. Cocine por unos 35-40 minutos.

Outros 2 produtos na mesma categoría:

A Finestra sul Cielo

1 NORTE

Alga nori tostada para sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

A Finestra sul Cielo

1ARA

Alga Arame-ise 100% compostable

Alga arame de cor negra e sabor delicado. Para engadir a ensaladas e pratos de verduras ou usar como condimento. O uso recomendado por persoa é de 1 gramo ao día, equivalente a 1 pitada de alga cocida, 4 veces á semana, envases 100% compostables...

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

A Finestra sul Cielo

1 POLISTA

polenta instantánea

Polenta instantánea de agricultura ecolóxica. Ideal para preparar pratos tanto doces como salgados....

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1 KUKI

Té Kukicha orgánico 100% libre de plástico

Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde se cultivan, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que se utilizan para elaborar o seu excelente té Kukicha....

A Finestra sul Cielo

1GOJI

Bayas de goji BIO Gluten free

As bagas de goji de cultivo ecolóxico caracterizadas pola súa extraordinaria capacidade antioxidante e a súa alta concentración de vitamina C. En China trátanse como un alimento saudable e a súa medicina tradicional utilízaas como ingrediente esencial. Unha importante fonte de proteínas e fibra, son ideais para engadir a ensaladas e mueslis ou facer sobremesas e galletas....

vivan

VI005

Chocolate Negro 60% con Mazapán e Amaretto BIO

Unha delicia para os afeccionados ao chocolate con mazapán. O seu mazapán, elaborado exclusivamente con mel e améndoas ecolóxicos e realzado con auténtico amaretto, fúndese coa capa de chocolate negro (60% cacao) nunha obra de arte única. Libre de plásticos e certificado Rainforest.

Frullà

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peras de cultivo ecolóxico sen conservantes, aditivos nin azucre engadido, presentado nun cómodo recipiente con peche. Unha nova forma sinxela e práctica de comer froita a calquera hora do día. Tres sabores para escoller: mazá; pera; mazá, pera e arándanos. Ideal para pequenos e maiores, amantes do doce sabor da natureza....

Tamén che pode interesar

A Finestra sul Cielo

1ARA

Alga Arame-ise 100% compostable

Alga arame de cor negra e sabor delicado. Para engadir a ensaladas e pratos de verduras ou usar como condimento. O uso recomendado por persoa é de 1 gramo ao día, equivalente a 1 pitada de alga cocida, 4 veces á semana, envases 100% compostables...