Chocolate Negro 60% con Mazapán e Amaretto BIO

Referencia: VI005
Cantidad: 100 g
3,20 €
Impostos incluídos
Cantidade
  • bio
  • libre de plástico
vivan

Certificado por:

ORGÁNICA

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/non UE

borde_favorito gardar para máis tarde

Unha delicia para os afeccionados ao chocolate con mazapán. O seu mazapán, elaborado exclusivamente con mel e améndoas ecolóxicos e realzado con auténtico amaretto, fúndese coa capa de chocolate negro (60% cacao) nunha obra de arte única. Libre de plásticos e certificado Rainforest.

Azucre de cana enteira*, pasta de cacao*º, mel de mazapán* 14% (améndoas*, mel* 45%), amaretto* 2,5% (60% en volume), xarope de glicosa*, manteiga concentrada* (leite), manteiga de cacao* º. Cacao: 60% mínimo na porción de chocolate.

Alérxenos:

Contén leite, froitos secos. Pode conter restos de glute.

* agricultura ecolóxica

Manter fresco e seco (15-18 °C)

kcal.501
kJ.2091
hidratos de carbono49,70
dos cales azucres44,50
proteína5,60
Graxas:28,20
dos que satura15,40
Sal0,01
Outros 6 produtos na mesma categoría:

vivan

VI017

Chocolate Negro 55% Santo Domingo con Améndoas BIO

Améndoas e chocolate, unha combinación que non falla. O mellor chocolate negro con 55% de cacao ecolóxico da República Dominicana combinado con améndoas tostadas coa pel para unha delicia máis intensa. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

Prezo base -5%

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Alce Negro

AN159

cacao en po

Cacao en po de agricultura ecolóxica cunha textura ideal para preparar todo tipo de coberturas, sobremesas e mesmo facer un delicioso chocolate quente....

vivan

VI032

Chocolate negro 100% superior con granos de cacao BIO

O non plus ultra en cacao. Pasta de cacao, manteiga de cacao, granos de cacao, punto. Máis puro non pode ser. Cunha boa dose de manteiga de cacao conséguese que, a pesar da súa gran intensidade, o chocolate se derrita suavemente en boca. O cacao de orixe dominicana é suave e lixeiramente afroitado, polo que non desborda o padal e desata unha formidable explosión de aromas a chocolate que, se se degustan correctamente, perduran na boca, antes de que os anacos de cacao se sumen á festa co seu crocante rústico. . Un produto para a maioría dos chocolateiros. Certificado BIO, libre de plástico, vegano e Rainforest.

vivan

VI031

Caramelo de cáñamo de chocolate branco con flor de sal orgánica

O cáñamo, antes un elemento sospeitoso, viu recentemente un redescubrimento como un ingrediente versátil. As sementes de cánabo deste chocolate branco soñador están caramelizadas, de aí a súa textura crocante. Ademais, engadir un chisco de flor de sal mantén a dozura dentro dos límites do que é agradable. O resultado é un chocolate único, rico en matices; non hai ningún produto comparable no mercado. Os que se atreven co cánabo e os buscadores de novas aventuras do gusto non poden perder. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

iChoc

IC008

White Barista Art-Chocolate vegano blanco con crujiente de café FAIRTRADE

El White Barista Art de iChoc combina el arte de los mejores cafés con la cremosidad del chocolate. Primero tierno como la más delicada crema pastelera y luego maravillosamente aromático, gracias al cuerpo del crujiente de café espresso y a un ligero toque de sal marina. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Os clientes que compraron este produto tamén compraron:

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

A Finestra sul Cielo

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. Produto pasteurizado....

Frullà

NN023

Baby Frullà puré de manzana y melocotón 100gr

Puré de manzana y melocotón procedentes de cultivo ecológico sin conservantes, aditivos ni azúcar añadido. Presentado en un práctico envase con cierre para disfrutar en cualquier momento del día. ¡Ideal como merienda o desayuno para los más pequeños!

Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1TEKUBO

Té Kukicha nunha botella

Té Kukicha nunha botella de 500 ml. edulcorado con zume de uva e certificado sen glute. Un sorbo orgánico fresco para saciar a sede ou tomar entre comidas. Diferentes variedades para escoller: Kukicha (sen teína), té verde, limón e pexego. ...

vivan

VI038

Dark Nougat Croccante - Barra de chocolate negro con praliné e crocante de abelás

A popular tableta de chocolate negro con praliné de abelás VIVANI, nun práctico formato de barra. Esta cremosa tentación vai acompañada dun crocante a base de anacos de abelás tostadas que lle dan a cada bocado un toque crocante. Non contén leite de vaca, este chocolate, cheo ata o bordo de abelás, é apto para unha dieta vegana. BIO, libre de plástico e certificado Rainforest.

A Finestra sul Cielo

1 KUKI

Té Kukicha orgánico 100% libre de plástico

Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde se cultivan, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que se utilizan para elaborar o seu excelente té Kukicha....