A Finestra sul Cielo
1 PIZZA
Base para pizza de trigo integral (2 bases)
Masas de pizza esponxosas elaboradas con trigo branco e integral de cultivo ecolóxico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc. ...
Dos bases de pizza elaboradas con harina integral 100% de espelta procedente de cultivo ecológico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc.
Harina integral de espelta*(30%), harina de espelta*(30%), agua, levadura de cerveza, aceite extra virgen de oliva*, sal, masa madre de espelta*.
Puede contener trazas de soja y mostaza.
Precalentar al horno a 220 grados y guarnecer como se prefiera. Ponerla directamente en la parilla del horno (sin fuente) y cocinar de 8 a 10 minutos. Conservar un lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en refrigeración y consumir en 2-3 días.
kcal. | 294 |
---|---|
kJ. | 1241 |
hidratos de carbono | 53 |
dos cales azucres | 1,10 |
proteína | 11 |
Graxas: | 3,30 |
dos que satura | 0,80 |
Fibra dietética | 5,20 |
Sal | 1,30 |
A Finestra sul Cielo
1 PIZZA
Masas de pizza esponxosas elaboradas con trigo branco e integral de cultivo ecolóxico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc. ...
A Finestra sul Cielo
1PIADES
Descubre la nueva piadina con harina de espelta de la marca La Finestra sul Cielo. Una piadina elaborada únicamente con ingredientes de origen 100% ecológico y vegan. No contiene azúcares añadidos y está preparada con aceite de oliva virgen extra. Es una buena opción para preparar recetas saladas o también como base para postres dulces. Cada paquete contiene 3 piadinas.
A Finestra sul Cielo
1 ACIUME
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
A Finestra sul Cielo
1 CASCO
Compota de castañas de cultivo ecolóxico certificado. Obtense cocendo a froita e mesturala con concentrado de uva. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...
A Finestra sul Cielo
2 ACIUME
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....
Alce Negro
AN058
Salsa de tomate con pequenos anacos de verduras (cenoria, apio e cebola), elaborada con ingredientes de primeira calidade sen conservantes nin colorantes. Para preservar toda a frescura e os nutrientes do tomate, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. Pasteurizado a baixa temperatura. Ideal para engadir directamente a pasta ou preparar deliciosos...
Biolu
BL006
Aroma único e inconfundible con notas florais e delicadamente afroitadas. Facilita o ferro e neutraliza os malos cheiros. Unha pequena dose engade suavidade e fragrancia á roupa. Perfume que dura moito tempo e respecta a delicadeza da pel. Para lavar a man e a máquina.
A Finestra sul Cielo
1TEKU
Té verde de tres anos cultivado na rexión de Uji, que produciu o té xaponés máis coñecido durante séculos. É nesta zona onde a familia Nagata cultiva, aínda hoxe de xeito tradicional, as plantas que serven para facer o seu excelente té Kukicha....
A Finestra sul Cielo
1 PIZZA
Masas de pizza esponxosas elaboradas con trigo branco e integral de cultivo ecolóxico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc. ...