Vinagre Umeboshi 250 ml
El vinagre de umeboshi se obtiene filtrando el vinagre salado extraído de la maduración del umeboshi. Se utiliza como un vinagre normal, que al ser salado, permite terminar una ensalada añadiendo sólo un poco de este vinagre. También puede usarse en salsas para verduras añadiendo una cucharada de Tahin, dos cucharadas de Vinagre de umeboshi y mezclar bien.
Ciruela Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5%.
Producido en un establecimiento que también utiliza soja y cereales que contienen gluten.
Conservar en un lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad.
kcal. | 10 |
---|---|
kJ. | 44 |
hidratos de carbono | 1,80 |
dos cales azucres | 0,70 |
proteína | 0,70 |
Graxas: | <0,1 |
dos que satura | <0,1 |
Fibra dietética | 0,30 |
Sal | 24,60 |
O Muesli Up
MUP001
Copos de avea grosa Sen Gluten 100% compostables
Copos de avea ecolóxicos espesos certificados sen glute e cun alto contido en fibra. O ingrediente ideal para un almorzo completo, nutritivo e sen glute. Combínao coa bebida vexetal que máis che guste ou utilízao como base para galletas sen glute. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Agora en envases 100% compostables!
Tiama Biografía
TI002
Ambientador perfumado Clizia
Difusor aromático Clizia-Ninfa dos océanos. Unha fragrancia inspirada nos raios do sol, cun toque afroitado que mestura e recorda o aroma de flores brancas e mazás douradas. Co certificado AIAB, sendo o primeiro certificado en Italia de cosméticos orgánicos, creado para evitar produtos artificiais ou transxénicos. Libre de plástico.
Alce Negro
AN055
Tomate triturado BIO con pulpa
Tomate triturado con pulpa de cultivo ecolóxico. Para preservar as súas propiedades nutricionais, o proceso de produción non dura máis de 8 horas desde a colleita ata o envasado final. 100% natural sen conservantes nin colorantes. Ideal para preparar receitas deliciosas....
A Finestra sul Cielo
1PUMEPE
Puré de manzana y pera BIO
Puré de manzana y pera elaborado 100% con fruta biológica cocida a baja temperatura, para conservar sus propiedades nutritivas. Sin espesantes ni colorantes. Contiene sólo los azúcares de la fruta. Una merienda o un postre lleno de naturaleza. Presentado en dos tarrinas de 100 gramos para una mayor comodidad. ...
Alce Negro
AN001
Espaguetis de trigo integral
Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecolóxico cultivado na meseta de Murge, entre Puglia e Basilicata, no sur de Italia. Rico en fibra e cun maior contido proteico. O seu rigoroso proceso de selección permite obter unha pasta cun sabor único e inconfundible, ideal para combinar con calquera tipo de salsa....
A Finestra sul Cielo
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
A Finestra sul Cielo
1 OLIXI
Aceite de sementes de xirasol ecolóxico
Aceite de xirasol procedente da agricultura ecolóxica. Pódese usar tanto para cociñar como para servir frío. Ideal tamén para facer salsas. Naturalmente rico en ácidos graxos poliinsaturados esenciais como omega 6 e vitamina E....
A Finestra sul Cielo
2ACIRI
Vinagre de arroz 500 ml
O vinagre de arroz é un apetitoso condimento elaborado coa fermentación do arroz durante un ano en cubas de terracota, para convertelo primeiro en alcohol e despois en vinagre. O seu sabor, ao ser menos ácido, máis suave e completo que o vinagre de viño, combina perfectamente con calquera prato de cereais, verduras e algas, destacando o seu sabor sen modificalo. Pode ser usado como o seu...
A Finestra sul Cielo
2 ACIUME
Vinagre Umeboshi 500 ml
O vinagre de Umeboshi obtense filtrando o vinagre salgado extraído da maduración do umeboshi. Úsase como un vinagre normal que, ao ser salgado, permite rematar unha ensalada engadindo só un pouco deste vinagre. Tamén se pode usar en salsas para verduras engadindo unha cullerada de Tahin, dúas culleradas de vinagre de Umeboshi e mesturando ben....