Auga de mar
Agua pura de mar procedente del Mar de Alborán, en el Parque Natural del Cabo de Gata. El agua se somete a distintos filtrados en frío para respetar y conservar todas las cualidades. Ideal para cocinar platos de verduras, pastas y cremas y para beber. ¡Ahora en envase de vidrio!
Agua de mar.
Para uso directo, diluir 25% de agua de mar y un 75% de otro líquido (agua,zumo etc). Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luzo solar.
Calcio (mg) | 53,86 |
---|---|
Potasio (mg) | 78,12 |
Magnesio (mg) | 173,23 |
Sal | 3,6 |
A Finestra sul Cielo
1 RENO
Vinagre de mazá ecolóxico
Vinagre de mazá de agricultura ecolóxica cun 5% de acidez. Embotellado sen pasteurización para que conserve plenamente as súas características. Feito por fermentación natural. Ideal para aderezar ensaladas. Sen filtro. Sen pasteurizar.
A Finestra sul Cielo
1FUPOSPI
fusilli tricolor
Alegre pasta tricolor con tomate e espinacas elaborada exclusivamente con sémola de trigo duro preparada e secada a baixa temperatura (máximo 45 graos). Ideal para combinar con calquera tipo de salsa ou condimento ou para engadir a ensaladas....
A Finestra sul Cielo
1 COMBÚ
Alga Kombu BIO deshidratada
A alga kombu, de cor verde escuro e de consistencia dura, crece no mar ao norte de Hokkaido e é perfecta para engadir aos guisos de vexetais, tofu ou seitán. Tamén son ideais para cociñar verduras. O uso recomendado por persoa é de 5 gramos de algas crúas por persoa e semana....
Xerminal
GM008
Galletas de quinoa sen glute recheas de crema de cacao
Deliciosas galletas de quinoa recheas de auténtica crema de cacao elaborada con ingredientes orgánicos. Unha combinación explosiva de quinoa e cacao para os amantes das galletas máis saborosas. Certificado sen glute.