Fideos a la cazuela con seitán

Ref: receta_10

Fácil

Dificultade

Primer plato

Preparación

Proteína vexetal

Tipo

Ingredientes

  • 1 bloque de seitán
  • ½ paquete de fideos integrales gruesos
  • 2 cebollas
  • 1 diente de ajo picado fino
  • 3 tomates maduros (escaldados, pelados y troceados)
  • 3 zanahorias cortadas a cuadritos
  • 2 alcachofas cortadas finas
  • 2 hojas de laurel
  • Una pizca de cúrcuma o azafrán
  • Sal do mar
  • Aceite extravirgen de oliva

 

  • Decoración
  • Perexil

Pasos

1.Cortar el seitán en cubos y hacerlos a la plancha y reservar.

2.Sofreír la cebolla y el ajo, con un poco de aceite de oliva, una pizca de sal y el laurel, durante 10 minutos. Añadir el tomate, tapar y cocer a fuego medio / bajo durante 10 minutos más.

3.Pelar y cortar las alcachofas, poner un bol con rodajas de limón e ir depositando allí la alcachofa cortada, para que no ennegrezca.

4.Añadir 4 vasos de agua, junto con las verduras, especias y una buena pizca de sal marina

5.Llevar a ebullición y añadir los fideos.

6.Tapar y cocer a fuego bajo durante unos 15 minutos

7.Añadir el seitán cocido y troceado y el perejil.

8.Servir

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Comida feita de trigo. Cun alto contido en proteína vexetal e baixo contido de graxa, o seitán natural é un produto ideal para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e textura únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña. Apto para veganos....

A Finestra sul Cielo

1CURCU

Cúrcuma en po orgánico

Especia culinaria de cor laranxa con aroma potente, ideal para acompañar pratos de verduras, cereais, guisos veganos, arroces, etc. Na medicina ayurvédica, a cúrcuma foi considerada un protector do estómago e un antiinflamatorio natural con infinitas propiedades antioxidantes. Agora nun recipiente de vidro.

Alce Negro

AN228

Fideos para fideua

Fideos curtos semiintegrais elaborados con sémola ecolóxica, ideais para fideuá. Orixinario de Trentino, no sur de Italia, a súa textura e sabor al dente son tradicionais e únicos, típicos de toda a gama Alce Nero. Pódese acompañar con calquera tipo de salsa ou caldo....

Outros 6 produtos na mesma categoría: