A Finestra sul Cielo
1HAT
Hatcho Miso orgánico
O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.
Fácil
Dificultade30 minutos
PreparaciónAperitivo
TipoCroquetas
Categoría1/2 cebolla finamente picada? 10 champiñones finamente picados
350 g de agua
1 cda. de hatcho miso
100g de polenta instantánea
100 g de harina de maíz para empanar
100 ml de bebida de avena
1.Pon una sartén al fuego y sin nada de aceite. Echa los champiñones y cocínalos hasta que veas que han soltado agua y se han reducido un poco. Entonces añade un chorro de aceite de oliva virgen extra y echa la cebolla. Salpimienta al gusto, sofríe 7-8 minutos y reserva.
2.Para cocinar la polenta pon a hervir el agua en un cazo. Cuando rompa a hervir baja el fuego un poco y añade el miso. Remueve hasta que se disuelva.
3.Añade la polenta instantánea y cocina durante 5 minutos removiendo constantemente.
4.Incorpora el sofrito de setas y mezcla bien. Prueba y agrega sal y pimienta si es necesario. Vierte la mezcla en un plato y deja enfriar durante 30 minutos.
5.Da forma a las croquetas con las manos ligeramente húmedas. Rebózalas primero en un plato con la harina de maíz, luego en la bebida de avena y luego otra vez en la harina de maíz. Vete colocándolas sobre un plato.
6.Pon una sartén al fuego con aceite de oliva. Dora las croquetas de polenta durante 3 - 4 minutos dándoles la vuelta con frecuencia. Al sacarlas colócalas sobre papel absorbente para retirar el exceso de aceite.
7.Puedes servir las croquetas de polenta solas o con alguna salsa de tomate que le va muy bien.
A Finestra sul Cielo
1HAT
O Hatcho Miso é a variedade máis antiga de Miso e está feito con soia e sal. É de cor escura e ten un sabor moi intenso.
A Finestra sul Cielo
1 IMPANA
Fariña de millo para empanado procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para fritir lixeiros e crocantes. Non contén levadura e ten un baixo contido en graxa....
A Finestra sul Cielo
2FREBEAV
Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.
A Finestra sul Cielo
1 POLISTA
Polenta instantánea de agricultura ecolóxica. Ideal para preparar pratos tanto doces como salgados....