A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa BIO - 100% compostable
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
Fácil
Dificultade45 minutos
PreparaciónSobremesa
TipoNadal
Categoría1.Pelar y cortar los boniatos en lonchas finas Cocinar al vapor con una pizca de sal.
2.Calentar en una cazuela pequeña la melaza de arroz junto con las hebras de azafrán.
3.Añadir la almendra y el boniato hecho puré junto a las gotas de esencia de rosas hasta conseguir una pasta.
4.Rellenar los dátiles cuidadosamente con la pasta.
5.Tostar ligeramente los piñones.
6.Decorar los dátiles con piñones.
A Finestra sul Cielo
1FARIMAN
Fariña de améndoa de agricultura ecolóxica, elaborada a partir da trituración de froitos secos pelados. Ideal para preparar receitas tanto doces como salgadas....
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....