Batido de bebida de avena sin gluten con fresas y plátano

Ref: receta_164

Fácil

Dificultade

10 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Batido

Categoría

Ingredientes

  • 1 taza de bebida de avena sin gluten
  • 1 puñado de copos de avena
  • 1-2 dátiles
  • 1 plátanos maduros cortados a rodajas
  • Una pizca de sal marina
  • 1 tazas de fresas o fruta estacional madura cortada a trozos
  • 1 cucharada de crema de cacahuete

Pasos

1. Batir todos los ingredientes. Dejar enfriar y servir.
imaxes de tarxetas

Elizabeth Moreno

consultor macrobiótico

@isabelmoreno_macrosano

Fundador da escola de macrobiótica, cociña e alimentación saudable MACROSANO. 
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

2FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Novidade única! Primeira bebida de avea sen glute nun recipiente de vidro. Feito con avea enteira, non contén azucres engadidos. Ademais, o vidro empregado é reciclado e reciclable, o que reduce o seu impacto ambiental e convértese nunha alternativa moi sostible. Un produto lixeiro de sabor auténtico ideal para beber só, acompañar café ou té e mesmo preparar deliciosas sobremesas veganas e sen glute. Produto non refrixerado.

A Finestra sul Cielo

1 CREMAS

batido de manteiga de cacahuete

Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...

A Finestra sul Cielo

1 GRATIS

Copos de avea sen glute BIO 100% COMPOSTABLE

Copos de avea ecolóxico certificados sen Gluten e cun alto contido en fibra. O ingrediente perfecto para un almorzo completo, nutritivo e sen glute. Un básico que non pode faltar na túa despensa!...

Outros 6 produtos na mesma categoría:

Casa Grande de Xanceda

XANCE018

Mantequilla ecológica artesana pasteurizada 175g (cja 6 uds)

La mantequilla de Casa Grande de Xanceda es de producción 100% ecológica de vacas que salen a pastar todos los días. Su color amarillo pajizo es causa directa del pastoreo diario y garantía de un alto contenido en Omega3. Elaboran esta mantequilla con cariño y de forma completamente artesanal.