A Finestra sul Cielo
1 CACAO
Cacao en po 125 g
Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....
Fácil
Dificultade6 horas
PreparaciónSobremesas
TipoNadal
Categoría1.Para elaborar la crema de avellanas: tostar unas cuantas avellanas y triturar con el resto junto con una cucharada de aceite de coco.
2.Si no tenemos una batidora potente, triturar una vez cada hora durante 5h más o menos. (Este paso nos lo podemos saltar si compramos la crema de avellanas ya hecha).
3.Triturar las fresas hasta obtenerlas en forma de polvo Picar el cacao, la manteca, el aceite de coco, calentarlo en un cazo al baño maría con el sirope de quinoa real y la crema de avellanas, removiendo rápidamente hasta obtener una textura líquida. Añadirle la quínoa inflada y mezclar bien.
4.Verterlo en un molde de silicona con forma rectangular. Dejar enfriar 5 minutos en la nevera.
5.Añadirle por encima el polvo de fresas deshidratadas. Volver a guardar en la nevera hasta que esté totalmente duro (aproximadamente 1h).
A Finestra sul Cielo
1 CACAO
Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....
A Finestra sul Cielo
1 CREMAS
Manteiga de cacahuete elaborada con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Cunha textura cremosa e auténtico sabor a cacahuete tostado, esta referencia é ideal para untar sobre torradas e engadir por riba rebanadas de plátano e cacao cru. Unha delicia sen glute para o padal e fonte de proteína vexetal. ...
cocomi
CC01
Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.
A Finestra sul Cielo
1MARIZ
Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....
Quinoa Real
QR007
O gran de quinoa real inflado ideal para completar un almorzo nutritivo e enerxético. Tamén se usa en repostería, para preparar barritas enerxéticas ou incluso hamburguesas vexetais. Tamén está certificado sen glute e sen saponina. Nun recipiente 100% compostable, para reciclar directamente no recipiente orgánico e volver á natureza en forma de fertilizante.