seitán azedo-doce

Ref: receta_73

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Segundo

Tipo

Proteína vexetal

Categoría

Ingredientes

  • 1 paquete de seitán
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • Shoyu
  • Vino blanco
  • Finas hierbas
  • Compota de cítricos
     

Pasos

1. Macerar el seitán en vino blanco, shoyou y finas hierbas.

2. Dorar por lado y lado.

3. Diluir un poco de compota de cítricos en agua.

4. Calentar y servir sobre el seitán.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Comida feita de trigo. Cun alto contido en proteína vexetal e baixo contido de graxa, o seitán natural é un produto ideal para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e textura únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña. Apto para veganos....

A Finestra sul Cielo

1CITCO

Compota de cítricos

Compota elaborada con un 60% de fruta ecológica ideal para untar en tostadas y combinar con crema de sésamo o de cacauete. Una mezcla de naranja, limón y mandarina con un toque ácido perfecta para los amantes de las frutas cítricas. Sin azúcares añadidos....

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría: