Panellets de fresa y coco rellenos de frutas del bosque

Ref: receta_86

Fácil

Dificultade

45 minutos

Preparación

Sobremesas

Tipo

Nadal

Categoría

Ingredientes

  • 2 vasos de almendra en polvo
  • 1 vaso de coco rallado
  • 2 cucharadas de compota de fresa
  • 3 dátiles medjoul o 6 dátiles normales hidratados, sin el hueso
  • 30 frutas del bosque (arándanos y frambuesas)
  • 1 vaso de piñones
  • 2 cucharadas de sirope de arroz

Pasos

1.Triturar la mermelada de fresa, los dátiles, la almendra en polvo y el coco rallado. Mezclar bien con las manos y añadir más almendra en polvo si es necesario.

2.Hacer las bolitas con las manos. Hundir un poco los panellets con el dedo, y poner dentro una frambuesa o un arándano.

3.Rebozar algunos de ellos con piñones. Lavar los piñones, ponerlos en una sartén y añadir el sirope de arroz.

4.Remover bien hasta que se empiecen a enganchar. Rebozar los panellets con los piñones. El resto de panellets rebozarlos con coco rallado si queremos.

5.Hornear sin la opción de gratinar a 200 grados durante 3 minutos. Dejar que se enfríen.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

cocomi

CC01

Aceite de coco virxe ecolóxico 225 ml

Aceite de coco virxe elaborado só con cocos de Sri Lanka cultivados ecolóxicos. Elabórase mediante métodos de extracción e prensado en frío, sen afinar nin branquear, polo que mantén inalteradas todas as súas propiedades beneficiosas. Libre de colesterol e graxas trans. Ideal para cociñar, hornear ou como substituto da manteiga ou da margarina.

A Finestra sul Cielo

1FRACO

compota de amorodos

Compota de amorodos de cultivo ecolóxico certificado. Obténse da cocción da froita e mesturala con concentrado de mazá. Cun mínimo do 60-70% da mellor froita. Compota untable ideal para almorzar ou merenda. Perfecto tamén para a elaboración das sobremesas. Sen azucres engadidos...

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

Outros 6 produtos na mesma categoría: