Ensalada con tofu marinado e sementes de chía

Ref: receta_94

Fácil

Dificultade

40 minutos

Preparación

Ensalada

Tipo

Proteína

Categoría

Ingredientes

  • 1 bloque de tofu
  • 1 lechuga
  • 1 pepino
  • 1 cenoria
  • Hinojo fresco
  • Rábanos
  • Maíz cocido
  • Semillas de chía
  • Perejil cortado fino

 

Para el macerado:
 

  • 1 taza de agua
  • 4 cucharadas de shoyu
  • Laurel
  • Tomillo
  • 1 cucharada de aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 1 cucharada de vinagre
  • Ajo al gusto

Pasos

1. Cortar el bloque de tofu a dados.2. Preparar el macerado mezclando todos los ingredientes en una fuente de cerámica o vidrio y dejar el tofu en maceración durante 2-3 horas.3. Preparar la ensalada lavando la zanahoria, el pepino, los rábanos y la lechuga con abundante agua. Añadir el maíz cocido.4. Escurrir el tofu y mezclarlo con la ensalada.5. Moler las semillas de chía y Espolvorear el polvo por encima6. Decorar con hinojo y perejil.7. Aliñar al gusto y servir.
borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:
Prezo básico -10%

A Finestra sul Cielo

1TOFU01

Tofu natural ecolóxico sen glute

Comida elaborada con soia orgánica cultivada en Italia. O seu alto contido en proteínas vexetais convérteo nun produto imprescindible para aqueles que eliminaron a proteína animal da súa dieta. Cun sabor e suavidade únicos, esta referencia é un básico pola súa versatilidade na cociña: combina ben con alimentos máis fortes e tamén absorbe o sabor dos ingredientes...

A Finestra sul Cielo

1 CHÍA

Sementes de chía ecolóxicas 100% compostables

Sementes de chía ecolóxicas. Considerados un superalimento, son o vexetal con maior contido en Omega3, ademais dunha excelente fonte de fibra, fósforo, calcio, magnesio, potasio, ferro e selenio. Ideal para engadir a ensaladas, usar como ingrediente de sobremesas e pans OU preparar batidos... Agora nun recipiente 100% compostable!

A Finestra sul Cielo

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soia elaborada seguindo o mellor método tradicional (fermentación de 18 meses en barrica de madeira). Ideal para receitas a base de cereais, legumes, verduras e algas. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría: