Desayuno de mijo y calabaza

Ref: receta_121

Fácil

Dificultade

20 minutos

Preparación

Sobremesas

Tipo

Almorzo

Categoría

Ingredientes

(Para 2 raciones)

 

  • 1 trozo de calabaza pelada (100 g)
  • ½ manzana
  • 100 g de mijo cocido
  • 400 ml de bebida de avena sin gluten
  • 1 ramita de canela
  • 2 clavos de olor
  • 1 pizca de nuez moscada
  • 1 pizca de sal del Himalaya
  • 2-3 cucharadas de amasake de mijo

Pasos

1.Rallar el trozo de calabaza y la manzana con la parte gruesa del rallador.

2.Lavar bien el mijo, enjuagarlo y pasar por una sartén caliente 2-3 minutos para que se tuesten un poco los granos. Ponerlo a cocer con la bebida de de avena sin gluten, la calabaza y la manzana rallada, la ramita de canela, los clavos, una pizca de nuez moscada y una pizca de sal del Himalaya.

3.Cocer tapado e ir removiendo cada tanto (y añadiendo más leche si se fuera quedando seco).

4.Cuando el mijo esté blando y cremoso lo apartamos del fuego.

5.Quitar los clavos y la rama de canela. Endulzar con el amasake y servir tibio.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1MIG

Millo pelado 100% compostable

Millo de agricultura ecolóxica, fácil de dixerir e moi enérxico. Pódese combinar con vexetais, engadir a sopas e ensaladas ou usar como substituto de pasta e arroz. Tamén se poden preparar hamburguesas vexetais. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1FREBEAV

Bebida de avea ecolóxica sen glute

Bebida de avea sen glute elaborada con auga de fonte, sen azucres engadidos e 100% vexetal. Producido cun tipo de avea naturalmente sen glute cultivada no norte de Alemaña. Caracterízase por unha alta dixestibilidade e alto contido proteico. Tamén é apto para vexetarianos e veganos. Un produto único no mercado dirixido especialmente ao consumidor intolerante aos glúteos....

A Finestra sul Cielo

1FSALMO

sal rosa do Himalaia fino

O sal rosa fino do Himalaia, sen refinar e sen aditivos, formouse hai máis de 250 millóns de anos como resultado da desecación dos depósitos mariños nun medio natural non contaminado. Rico en minerais puros e oligoelementos como calcio, ferro, magnesio e potasio. Ideal para condimentar ensaladas, verduras, sopas ou preparar bebidas. Condimento presentado en formato vidro.

A Finestra sul Cielo

1 AMAMIG

Masa de millo

O amasake de millo é unha crema doce e deliciosa ideal para consumir como sobremesa ou engadido con froita, marmelada de froitas, crema de abelás ou crema de améndoas. Tamén se pode utilizar como base para a preparación de pudim ou doces. A fermentación do cereal realízase engadindo koji, un fermento natural que transforma o millo nesta deliciosa crema, sen utilizar encimas artificiais. O A...

Outros 6 produtos na mesma categoría: