Arroz basmati a los cuatro aromas

Ref: receta_143

Fácil

Dificultade

25 minutos

Preparación

Primer plato

Tipo

Cereales

Categoría

Ingredientes

  • 2 cebollas cortadas a cuadraditos finos
  • ½ diente de ajo
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • 1 vaso de arroz basmati integral
  • 2 vasos de caldo de verduras o agua con 1 pastilla de caldo de verduras
  • 30 g anacardos tostados
  • 30 g pasas de corinto hidratadas
  • Piel de limón rallada
  • 10 hebras de azafrán
  • Sal al gusto

Pasos

1.Rehogar la cebolla con el aceite de oliva hasta que esté muy cocido para que no tome nada de color.

2.Añadir el ajo, rehogar y reservar. Rehogar el arroz con el sofrito que hemos reservado. Añadir el caldo caliente y condimentar al gusto.

3.Añadir los anacardos tostados, las pasas, la piel de limón y el azafrán. Cocer tapado al horno a 180 Cº durante 35 min.

4.Pasado este tiempo, sacar del horno y dejar reposar 5 minutos antes de servir. 

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:

A Finestra sul Cielo

1BASMA

Arroz basmati 100% compostable

Arroz basmati de agricultura ecolóxica ideal para preparar receitas exóticas ou como guarnición de innumerables pratos. Perfecto para combinar con aceite de oliva virxe extra, Gomasio ou salsa de soia. Envasado en atmosfera protexida para preservar todos os seus nutrientes. Sen glúten. Agora en envases 100% compostables!

A Finestra sul Cielo

1BROSL

Caldo vexetal instantáneo ecolóxico sen levadura

Caldo de verduras instantáneo en po elaborado con ingredientes procedentes da agricultura ecolóxica. Sen levadura e con aceite de oliva virxe extra. Ideal para darlle un toque de sabor único a calquera tipo de prato. ...

Outros 6 produtos na mesma categoría: