Flan de café de cereais

Ref: receta_157

Fácil

Dificultade

30 minutos

Preparación

Sobremesa

Tipo

Individual

Categoría

Ingredientes

  • 5 cucharadas de café de cereales
  • 250 ml de bebida de arroz y avellanas
  • 100 g de tahín blanco
  • 5 cucharadas de sirope de arroz
  • 1 cucharada de algas agar agar
  • 2 cucharadas de kuzu
  • 1 paquete de galletas de chocolate sin azúcar
  • 4 culleradas de auga
  • cacao en po

Pasos

1. Disolver el café de cereales en la bebida de avena sin gluten. Añadir el agar agar y cocer hasta que se disuelva el alga (aprox. 15 minutos). Remover constantemente para que no se pegue.

2. Diluir el kuzu en 4 cucharadas de agua y reservar.

3. Añadir a la mezcla que tenemos al fuego el tahin, el sirope de arroz y el kuzu diluido y remover constantemente hasta conseguir una textura cremosa. Dejar enfriar parcialmente

.4. Colocar una capa de galletas de chocolate en la base de un recipiente de cristal o cerámica y verter encima la mezcla del café.

5. Refrigerar hasta que se enfríe totalmente.

6. Emplatar y espolvorear cacao en polvo por encima.

borde_favorito gardar para máis tarde
Compre os ingredientes desta receita:
Prezo base -15%

A Finestra sul Cielo

1BENOC

Bebida de arroz con abelás 1l

Refrescante bebida de arroz con abelás elaborada con grans integrais de arroz italiano orgánico e abelás. Cun sabor doce natural, é unha excelente alternativa ao leite en todos os seus usos. Envases producidos con máis do 80% de materias primas renovables. Redución do impacto ambiental. Sen lactosa e sen glute.

A Finestra sul Cielo

1CAFCE

Cerealia

Deliciosa mestura de cereais, chicoria e froitos secos. Ideal para almorzar ou para calquera descanso que queiras facer durante o día. Listo para beber...

sunnita

1SUNI

Sunni Tahini 340 gr

O tahini é unha crema que se obtén da simple moenda do sésamo e, polo tanto, contén toda a riqueza nutricional desta semente. Úsase como ingrediente para preparar cremas, salsas, doces, etc. Tamén é ideal para engadir directamente ao prato, consumir só ou con outros ingredientes, ou untar sobre pan ou filloas de cereais infladas. Proba a mesturalo con ingredientes doces e salgados como o sal...

A Finestra sul Cielo

1MARIZ

Xarope de arroz 400 gr

Xarope de arroz 100% de agricultura ecolóxica. Feito usando encimas purificadas para a conversión de amidón de cereais nun azucre máis sinxelo. Este sistema permite obter unha malta máis rica en azucres simples, dando a posibilidade de producir maltas formadas por un só cereal. Ideal para endulzar infusións, tés ou cafés de cereais ou para untar en galletas ou tostadas....

A Finestra sul Cielo

1 CACAO

Cacao en po 125 g

Cacao en po procedente da agricultura ecolóxica. Ideal para a elaboración de sobremesas e diferentes produtos de pastelería....

A Finestra sul Cielo

1BIMATCAO

Galletas de la mañana cacao

Galletas de la mañana con cacao elaboradas con ingredientes 100% vegetales y dulcificadas con malta y zumo de uva. Ideales para mezclar con la bebida vegetal que más te guste....

Outros 6 produtos na mesma categoría: